Παρασκευή, 13 Μαϊος 2016 14:44

Τα ονόματα των προσληφθέντων σε καθαριότητα και φύλαξη του Νοσοκομείου Καλαμάτας

Εγκρίθηκαν από το Διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας τα αποτελέσματα των επιτυχόντων καθαριστών και φυλάκων για το Νοσοκομείο Καλαμάτας. Συνολικά θα προσληφθούν 30 καθαριστές και 6 άτομα για τη φύλαξη. Στόχος της Διοίκησης είναι από τη 1 Ιουνίου να ξεκινήσουν δουλειά με το νέο εργασιακό καθεστώς. Χθες δημοσιεύτηκε και η προκήρυξη για τον τομέα της εστίασης, για την πρόσληψη 13 ατόμων.

Με αφορμή τις προσλήψεις ο διοικητής του Νοσοκομείου Μεσσηνίας Γιώργος Μπέζος δήλωσε: «Με απόλυτη διαφάνεια και σε εφαρμογή της εγκυκλίου του υπουργείου Υγείας ολοκληρώσαμε σήμερα (σ.σ. χθες) την φάση των προσλήψεων στον τομέα της καθαριότητας και της φύλαξης. Ταυτόχρονα σήμερα (σ.σ. χθες) δημοσιεύεται και η πρόσκληση για τον τομέα της εστίασης».

Στόχος του Νοσοκομείου Μεσσηνίας είναι «1η Ιουνίου να είναι όλα έτοιμα και να ξεκινήσουμε την εφαρμογή μιας μεγάλης τομής στα υγειονομικά πράγματα της χώρας. Η επιλογή μας να στραφούμε σε αυτή την απόφαση αποτελεί αυτονόητη υποχρέωσή μας σεβόμενοι αποκλειστικά πρώτον το αίμα και τον ιδρώτα κάποιων συνανθρώπων μας - εργαζομένων και δεύτερον το σεβασμό και στο τελευταίο ευρώ του Ελληνα φορολογούμενου πολίτη, αφού το Νοσοκομείο μας από αυτή την απόφαση θα έχει εξοικονόμηση 250.000 ευρώ το χρόνο». 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των επιτυχόντων, με σειρά κατάταξης, έχουν ως εξής:

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

Δημητρούλα Παν. Κοντομανωλοπούλου, Σταματούλα Δημ. Χριστοδουλάκου, Γεωργία Παν. Λαδά, Βασιλική Δημ. Ζερμπίνου, Σίλα Ιωάν. Μητσέα, Ελένη Γεωρ. Κουτραφούρη, Ελένη Δημ. Πανταζή, Χριστίνα Χαρ. Καραμανέα, Ευαγγελία Απ. Κουλουρά, Χριστίνα Γεωρ. Μαγκαφά (για Φιλιατρά), Μαρία Δημ. Δρούγα, Παναγιώτα Παν. Τζανοπούλου, Ιωάννα Θεμ. Δαμιανού, Μάρθα Αντ. Ηλιοπούλου, Ολγα Ιωάν. Τερζή, Μαρία Ηλ. Παναγοπούλου, Παγώνα Κων. Στίβα, Κωνσταντίνα Γεωρ. Τσίχλη, Μαρία Σωκ. Κατσιάβου, Κωνσταντίνα Ιωάν. Παπανικολοπούλου, Μαρίνα Φωτ. Κοτρώτση, Ασπασία Κων. Αντωνοπούλου (για Φιλιατρά), Ελένη Ευθ. Ντούνου (για Φιλιατρά), Γιώργος Ιωάν. Πρεβεζάνος, Βασίλης Αν. Τσιμόγιαννης, Κωνσταντίνα Παν. Ζαφειροπούλου, Ευγενία Ηλ. Ζυγουράκη, Κατερίνα Γεωρ. Αναστασοπούλου, Βασιλική Φωτ. Φλέσσα, Ολγα Βασ. Κούρου. 

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΦΥΛΑΞΗΣ

Γιώργος Παν. Δημακουλέας, Ανδρέας Απ. Αλεξίου, Χρήστος Ηλ. Αγγελής, Στυλιανός Δημ. Θεοδωρακόπουλος, Συμεών Λυκ. Φλέσσας, Σπύρος Μαν. Βασιλείου.