Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2020 16:14

Νέο αγωνιστικό ραντεβού δίνει ο Αγροτικός Σύλλογος Μεσσήνης

Ο αγώνας μας συνεχίζεται με άλλες μορφές, αλλά με τον ίδιο στόχο: Να ανακόψουμε την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης που μας οδηγεί έναν-έναν στο ξεκλήρισμα και να έχουμε κατακτήσεις στα δίκαια αιτήματά μας, ώστε να πάρουμε «ανάσα» και να μπορέσουμε να συνεχίσουμε την καλλιεργητική δραστηριότητα και να ζήσουμε τις οικογένειές μας”.

Αυτό σημειώνει ο Αγροτικός Σύλλογος Μεσσήνης σε ανακοίνωσή του, χαιρετίζοντας “τους συναδέλφους αγρότες που συμμετείχαν στα μπλόκα του αγώνα σε όλη τη χώρα και στην περιοχή μας”.

Ο σύλλογος της Μεσσήνης αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι “πρέπει να καταλάβουν όλοι οι αγρότες και κτηνοτρόφοι ότι έχουμε δύο δρόμους. Ο ένας είναι η μαζική αγωνιστική απάντηση, αξιοποιώντας όλες τις μορφές πάλης και τα μπλόκα και ο άλλος ο δρόμος του καναπέ και της απραξίας που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στο ξεκλήρισμα για τους περισσότερους από μας. Η επιλογή και η ευθύνη ανήκει στον καθένα μας”.

Καταλήγοντας παρατηρεί πως “συνεχίζουμε και δίνουμε νέο δυναμικό ραντεβού την Παρασκευή 28/2 στα δικαστήρια της Καλαμάτας για να φωνάξουμε "τέρμα στα αγροτοδικεία"”.