Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2019 17:23

Επανεκλογή Τσιώλη στο ΤΕΕ Πελοποννήσου

Γράφτηκε από την
Επανεκλογή Τσιώλη στο ΤΕΕ Πελοποννήσου

 

Η Χαρίκλεια Τσιώλη από την Αρκαδία επανεξελέγη πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ Πελοποννήσου, ενώ αντιπρόεδρος εξελέγη η Μεσσήνια Νατάσσα Κυριακοπούλου.

Στην ειδική συνεδρίαση της 60μελούς αντιπροσωπείας του ΤΕΕ την περασμένη Τρίτη, στη Διοικούσα Επιτροπή εξελέγησαν, ακόμα: Γεν. γραμματέας Βασίλειος Βερούτης. Μέλη Λάμπρος Καρούντζος, Γιάννης Μπούρας, Κική Μωρακέα, Γιάννης Σάσσαλος, Νίκος Χαρτοφύλλης, Παύλος Χρυσικός.

Στο προεδρείο της αντιπροσωπείας εξελέγησαν: Πρόεδρος Χρήστος Παπαναστασίου. Αντιπρόεδρος Παναγιώτης Ζαχαριάς. Γεν. γραμματέας Κωνσταντίνος Μανώλης.

Σε δήλωσή της η επανεκλεγείσα πρόεδρος Χαρ. Τσιώλη επεσήμανε: “Με υψηλό αίσθημα ευθύνης που μας δημιουργεί η κατ’ επανάληψη έκφραση εμπιστοσύνης των συναδέλφων, δηλώνουμε και ως νέα διοίκηση ότι θα συνεχίσουμε με την ίδια αποφασιστικότητα, διάθεση, συνέπεια, σοβαρότητα και σεβασμό να υπηρετούμε το συμφέρον του κλάδου μας και του τόπου μας. Οι εποχές είναι σίγουρα δύσκολες. Ομως υπάρχει ελπίδα και αισιοδοξία για την επόμενη μέρα”.


NEWSLETTER