Τετάρτη, 08 Ιουλίου 2015 18:51

Γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας

Επίσκεψη στη Μεσσηνία πραγματοποιούν δημοσιογράφοι του γερμανικού τηλεοπτικού καναλιού ZDF, οι οποίοι χθες συναντήθηκαν με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Δημήτρη Μανιάτη.

Στη σχετική ανακοίνωση του Επιμελητηρίου αναφέρεται, ειδικότερα, ότι οι Γερμανοί δημοσιογράφοι ενημερώθηκαν από τον Δ. Μανιάτη, τόσο για τον ρόλο του Επιμελητηρίου, όσο και τα πλεονεκτήματα της περιοχής μας, ενώ συζητήθηκε και η γενικότερη κατάσταση την οποία βιώνει η χώρα μας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι δημοσιογράφοι «ενημερώθηκαν για τον πρωτογενή τομέα, την τυποποίηση και εξαγωγές των παραδοσιακών κυρίως προϊόντων, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν σήμερα οι τυποποιητές και εξαγωγείς λόγω της κατάστασης που επικρατεί και προσδοκούν σε μια βιώσιμη συμφωνία με τους εταίρους».

Επίσης ο Δ. Μανιάτης αναφέρθηκε στον τουρισμό και στο Γραφείο Υποδοχής Συνεδρίων, Επισκεπτών και Θεματικού Τουρισμού Μεσσηνίας (KCVB), «που δίνει την δυνατότητα σε οποιονδήποτε επενδυτή να πάρει άμεσα πληροφορίες για τον νομό Μεσσηνίας και προσέφερε στους δημοσιογράφους έντυπο πληροφοριακό υλικό». 

Αναφορά έγινε επίσης στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας «το οποίο παρέχει σημαντικές υπηρεσίες και στους επισκέπτες τουρίστες, γεγονός πολύ σημαντικό για την επιλογή της Μεσσηνίας ως τόπο διαμονής ή διακοπών» καταλήγει η ανακοίνωση.