Κυριακή, 24 Απριλίου 2016 11:02

Επιμελητήριο Μεσσηνίας: 6 επιχειρήσεις στο Συνέδριο Αρχιμαγείρων 

Τη δυνατότητα συμμετοχής με 6 αντιπροσωπευτικές επιχειρήσεις έχει το Επιμελητήριο Μεσσηνίας στο Παγκόσμιο Συνέδριο Αρχιμαγείρων «Worldchefs Congress & Expo». Η διοργάνωση θα γίνει για πρώτη φορά φέτος στην Ελλάδα, στις 24 - 27 Σεπτεμβρίου, στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Οι επιχειρήσεις του κλάδου μπορούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον το συντομότερο δυνατόν, με σκοπό τον προσδιορισμό του κόστους της συμμετοχής.

Το Παγκόσμιο Συνέδριο Αρχιμαγείρων γίνεται κάθε 2 χρόνια και αποτελεί σήμα κατατεθέν της πολύχρονης παράδοσης των αρχιμαγείρων παγκοσμίως. Διοργανώνεται επί 82 χρόνια σε πάνω από 35 πόλεις σε όλο τον κόσμο και προσελκύει περί τους 1.000 συμμετέχοντες. Αρχιμάγειρες, επικεφαλής ξενοδοχειακών μονάδων και εστιατορίων, διευθυντές εταιρειών τροφίμων, νέα ταλέντα στον κλάδο της μαγειρικής και της ζαχαροπλαστικής, μαζί με επιχειρήσεις εισαγωγής και εξαγωγής τροφίμων απ' όλον τον κόσμο, θα βρεθούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα κάτω από μια στέγη για 5 ημέρες, να δικτυωθούν, να ενημερωθούν, με σκοπό να αναπτύξουν το επάγγελμά τους.

Οι επιχειρήσεις έχουν μια μοναδική δυνατότητα προβολής και προώθησης των προϊόντων και των υπηρεσιών τους, σε ένα επιλεγμένο διεθνές και αγοραστικό κοινό, που θα συνεδριάσει στη χώρα μας και προσδοκά να εντρυφήσει στην ελληνική και μεσογειακή διατροφή, να γνωρίσει προϊόντα και υλικά που θα αξιοποιήσει περαιτέρω στη χώρα του και στις κουζίνες του κόσμου.

Για πληροφορίες: www.worldchefs2016.orR.