Σάββατο, 23 Ιουλίου 2016 08:29

Σημαντική βράβευση για την “Kalamata Papadimitriou”

Με το βραβείο «Εξαιρετικός Προμηθευτής Ελληνικών Αγροτικών Προϊόντων» τιμήθηκε η εταιρεία “Kalamata Papadimitriou” στην εκδήλωση που διοργανώθηκε από την εταιρεία Boussias Communications και το περιοδικό «Σελφ Σέρβις Excellence Awards 2016».

Η απονομή τιμητικών βραβείων σε ελληνικές επιχειρήσεις τροφίμων, έγινε για 1η φορά φέτος από τους διοργανωτές, επιθυμώντας να προβάλλουν εταιρείες που έχουν σημαντική συμβολή στην ανάπτυξη της τοπικής παραγωγής και του οργανωμένου λιανεμπορίου τροφίμων. 

Στη διαδικασία επιλογής συμμετείχαν οι σημαντικότερες επιχειρήσεις σούπερ μάρκετ που κλήθηκαν να προτείνουν μικρές επιχειρήσεις προμηθευτών αγροδιατροφικών προϊόντων, που ξεχωρίζουν για τη σταθερή τους προσήλωση στην αξιοποίηση της παράδοσης και την προσφορά στο καταναλωτικό κοινό ιδιαίτερα αξιόλογων προϊόντων, για την καλή συνεργασία και για τον σεβασμό σε αξίες που εκφράζουν και τη δική τους επιχείρηση. 

Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Χρίστος Παπαδημητρίου ο οποίος δήλωσε: «Είναι μεγάλη χαρά για την εταιρεία μας αυτή η τιμητική διάκριση που προέρχεται από τις αλυσίδες σούπερ μάρκετ. Με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω τους 3.000 παραγωγούς-συνεργάτες κορινθιακής σταφίδας που μας προμηθεύουν αυτό το πολύτιμο αγαθό υψηλής διατροφική αξίας. Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους καταναλωτές που έχουν βάλει τα προϊόντα μας στο καθημερινό τους τραπέζι και κατέχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά τους».