Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020 17:46

Η 1η Εκθεση Κρασιού “ΟΙΝΟ Messinia”

 

Η 1η Εκθεση Κρασιού - Αποσταγμάτων - Γευσιγνωσίας “ΟΙΝΟ Messinia” πραγματοποιείται στην Καλαμάτα την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου, στον συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου “Elite City Resort”.

Την έκθεση, από τις 12 το μεσημέρι έως τις 8 το βράδυ, τη διοργανώνει η επιχείρηση «Drinkshop - Κάβα Χρονόπουλος» από την Πύλο.

Σύμφωνα με τους οργανωτές, «πρόκειται για μια μοναδική ευκαιρία για τους οινόφιλους και επαγγελματίες εκείνους που ψάχνουν το ιδανικό, να κάνουν μια γευστική επισκόπηση της ελληνικής παραγωγής από γλυκά, λευκά, κόκκινα, ροζέ, αφρώδη και κρασιά βιολογικής καλλιέργειας. Εξίσου σημαντική η δυνατότητα που θα προσφέρει στους επαγγελματίες κρασιού και εστίασης η πρώτη αυτή έκθεση επί μεσσηνιακού εδάφους, να πραγματοποιήσουν ουσιαστικές και καρποφόρες επαφές με οινοποιεία όλης της χώρας, προκειμένου να επιλέξουν και να συμπεριλάβουν στις λίστες κρασιών τους ό,τι καλύτερο και πιο γευστικό παράγει η ελληνική γη. Αυτή την ευκαιρία θα προσφέρουν οι 25 οινοποιοί από ολόκληρη την Ελλάδα που θα συμμετέχουν στην έκθεση».