Σάββατο, 08 Φεβρουαρίου 2020 13:51

8 γυναικείες τσάντες που δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα σας

 

Τα δύο μεγαλύτερα φετίχ μιας γυναίκας είναι τα παπούτσια και οι τσάντες, φυσικά! Εμείς έχουμε τόσο μεγάλη αδυναμία στις τσάντες που δεν μπορούμε να σταματήσουμε να αγοράζουμε ποτέ, γιατί όσες και αν έχουμε δεν είναι ποτέ αρκετές.

Και φυσικά αν θέλουμε μόδα, ποιότητα και αντοχή τότε οι δερμάτινες τσάντες είναι μονόδρομος. Πόσες δερμάτινες τσάντες όμως είναι αρκετές αλήθεια?

Σας παρουσιάζουμε λοιπόν 8 δερμάτινες τσάντες οι οποίες πιστεύουμε ότι είναι αρκετές για να καλύψουν όλες τις ανάγκες της καθημερινότητας μιας σύγχρονης γυναίκας! Διότι αν και πολυτέλεια μια δερμάτινη γυναικεία τσάντα, είναι και ανάγκη!

1. Belt Bag

Ας αρχίσουμε με την λατρεία των 2 τελευταίων χρόνων, που δεν είναι άλλη από τις belt bag. Αυτό το hot trend, δεν γίνεται να λείπει από καμία ντουλάπα! Τσαντάκια μέσης που μέχρι πρόσφατα ήταν προσόν μόνο στο ανδρικό κοινό, πλέον γίνονται πανέμορφα, απευθύνονται σε γυναίκες και κυριολεκτικά μας λύνουν τα χέρια. Προτείνονται για όλη την μέρα, από το πρωί έως το βράδυ και θα είναι μια από τις αγορές που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες.

Τσαντάκι Μέσης Δερμάτινο TL141741

 

 

2. Cross body Bag

Επίσης μια τσάντα που θα σας λύσει τα χέρια. Στην αγορά θα βρείτε πολλές σε διάφορα χρώματα και σχέδια. Εμείς σας προτείνουμε μια δερμάτινη cross body bag της εταιρίας Tuscany Leather, που πιστέψτε μας, δεν θα βαρεθείτε να την κρατάτε.

Nausica TL141598

  

 

3. Backpack

Φυσικά, από την λίστα μας δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι αγαπημένες σε όλες – και τρομερά βολικές – backpacks. Τσάντα που την κρατάμε κυρίως τις πρωινές - απογευματινές ώρες της ημέρας, για μια βόλτα στο κέντρο της πόλης ή για ένα απογευματινό καφέ, μας προσθέτει στυλ και τις αγαπάμε ιδιαίτερα…

Backpack TL141631

 

4. Shopping Bag

Η τσάντα που θα επιλέξουμε να την έχουμε μαζί μας όταν θα βγούμε ψώνια. Βασική προϋπόθεση να είναι ευρύχωρη για να μπορούμε να βάλουμε περισσότερα πράγματα, πέρα από πορτοφόλι, κλειδιά, κινητό.

Τσάντα Ώμου Δερμάτινη TL141828

 

 

5. Everyday bag

Η πιο αγαπημένη τσάντα κάθε γυναίκας. Είναι η τσάντα που θα κρατήσουμε όλη μέρα - κάθε μέρα. Είναι αυτή η τσάντα που έχει μέσα τα πάντα. Είναι η τσάντα που λατρεύουμε. Ακριβώς όμως επειδή την λατρεύουμε και την χρησιμοποιούμε καθημερινά, πρέπει να επιλέξουμε να είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό υλικό όπως το δέρμα.

Τσάντα Ώμου Δερμάτινη Penelope

 

 

6. Business Bag

Ένα είδος τσάντας, που θέλοντας και μη, ειδικά αν η δουλειά σας απαιτεί να έχετε μαζί σας πολλά έγγραφα ή laptop, σας είναι απαραίτητη. Εδώ θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα τις θήκες αλλά και τα διαμερίσματα που διαθέτει η τσάντα, έτσι ώστε να σιγουρευτείτε ότι καλύπτει τις ανάγκες σας.

Επαγγελματική Τσάντα Δερμάτινη Ravenna

 

7. Weekender Bag

Τι θα ήταν η ζωή χωρίς ΣΚ και χωρίς weekender bags για να μας συνοδεύουν στα ανέμελα και χαλαρωτικά 2ημεράκια - και όχι μόνο - του καλοκαιριού; Ιδανική επιλογή; Μία δερμάτινη τσάντα ταξιδίου από την  Tuscany Leather, που θα βρείτε στο κατάστημα Leathertouch.

Σάκος ταξιδίου δερμάτινος - Lisbona

 

 

8. Ceremony Bags

Και βέβαια, τι θα ήταν η ντουλάπα μας χωρίς τα αγαπημένα μας mini bags για ειδικές περιστάσεις? Κλασσικά ή μοντέρνα, πολύχρωμα ή όχι τα ceremony bags είναι απαραίτητα για να γεμίζουν με στυλ τις ιδιαίτερες στιγμές μας.

Γυναικείο Τσαντάκι Δερμάτινο Luna

 

Αυτές είναι οι πιο στιλάτες προτάσεις μας, για φέτος! Φυσικά μπορείτε να μπείτε στο Leathertouch και να βρείτε την πιο μεγάλη γκάμα από τις Ιταλικές χειροποίητες δερμάτινες τσάντες που υπάρχουν στην Ελληνική αγορά! Εμείς τις ανακαλύψαμε και είμαστε πολύ χαρούμενες για αυτό!