Σάββατο, 01 Αυγούστου 2020 08:39

Ερευνα στα καταστήματα κάνει ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας

Ερευνα στα καταστήματα της πόλης κάνει ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας μέσα από ένα ερωτηματολόγιο, όπου οι επαγγελματίες θα κληθούν να απαντήσουν, ώστε να διερευνηθεί η στρατηγική που θα πρέπει να ακολουθηθεί με την ολοκλήρωση του Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου.

Ολα αυτά στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχει ο σύλλογος με το Πανεπιστήμιο Πατρών. Το ερωτηματολόγιο θα σταλεί σε 119 τυχαίες επιχειρήσεις της πόλης.
Οπως σημειώνεται από την πλευρά του Εμπορικού Συλλόγου: «Αυτό το ερωτηματολόγιο συντάχθηκε στα πλαίσια έρευνας για την εκπόνησης της εργασίας με τίτλο “Οικονομική ανάπτυξη πόλεων: Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου: Πρότυπο εφαρμογής” που διεξάγει ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών. Σκοπός της έρευνας είναι η διερεύνηση της στρατηγικής που θα πρέπει να ακολουθηθεί σε τοπικό επίπεδο ώστε το brand που θα δημιουργηθεί στην πόλη της Κυπαρισσίας από τις νέες υποδομές, την ανάδειξη της ενιαίας ταυτότητας, τις εφαρμογές smart market κ.ο.κ., όταν ολοκληρωθεί το πρόγραμμα των ΕΣΠΑ Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου, να είναι σε θέση να αξιοποιηθεί, ώστε να υπάρξει τόνωση της οικονομικής δραστηριότητας στην περιοχή παρέμβασης και οικονομική ανάπτυξη στην πόλη.
Το πρόγραμμα των Ανοικτών Κέντρων Εμπορίου αφορά την αστική αλλά και την ιδιωτική ανάπλαση των αστικών χώρων και των προσόψεων των καταστημάτων σε εμπορικές περιοχές των πόλεων, ώστε να αποκτήσουν μια ενιαία ταυτότητα, αναδεικνύοντας τα τοπικά και πολιτιστικά χαρακτηριστικά της κάθε περιοχής, χρησιμοποιώντας συστήματα έξυπνης πόλης και έξυπνης βιώσιμης κινητικότητας, φιλικές προς ΑΜΕΑ κ.ο.κ. Ολες οι πληροφορίες που θα μας παρέχετε θα παραμείνουν ανώνυμες και εμπιστευτικές. Δεν χρειάζεται να γράψετε πουθενά το όνομά σας στο ερωτηματολόγιο. Εχετε το δικαίωμα να αποχωρήσετε οποιαδήποτε στιγμή χωρίς καμία απολύτως επίπτωση. Παρακαλούμε να θυμάστε πως δεν υπάρχουν σωστές και λάθος απαντήσεις. Αυτό που μας νοιάζει είναι η πραγματική προσωπική σας γνώμη και αντίληψη».

Κ.Μπ.