Τρίτη, 29 Ιουνίου 2021 08:51

Mini αλλαγή στο υπνοδωμάτιο – Ανανεώστε τον χώρο σας οικονομικά!

 

Νιώθετε ότι έχετε παραμελήσει το υπνοδωμάτιό σας και θέλετε να κάνετε κάποιες αλλαγές μικρές και οικονομικές για να μπείτε στην καλοκαιρινή περίοδο με περισσότερο στυλ;

Επιλέγουμε από Karrohome μερικά προϊόντα που μπορεί να φαίνονται λεπτομέρειες, ωστόσο κάνουν τη διαφορά στο δωμάτιο.

Αλλάξτε κουρτινόξυλα

Τα inox κουρτινόξυλα είναι από τις πιο μοντέρνες λύσεις που μπορείτε να επιλέξετε. Δείτε εδώ το κουρτινόξυλο νίκελ ματ, της Alfa Design. Τοποθετείται εύκολα και στο τελείωμά του έχει λεπτομέρειες στρας και διχρωμία. Άμεσα διαθέσιμο για αποστολή.

 

Μεταξωτές μαξιλαροθήκες

Οι μεταξωτές μαξιλαροθήκες είναι από τις πιο κορυφαίες λύσεις ποιότητας και αισθητικής στην κρεβατοκάμαρά σας. Βρείτε εδώ τις μαξιλαροθήκες ΚΕΝΤΙΑ με σχέδιο αλυσίδα σε άκρως καλοκαιρινή απόχρωση. Μπορείτε να διαλέξετε από την ποικιλία karrohome και το ίδιο σχέδιο σε σεντόνι, για τη δημιουργία ενός ιδιαίτερου σετ στο κρεβάτι σας.

 

Σεντόνια και κουβερλί

Επίσης δύο λευκά είδη που φέρνουν την αναμενόμενη αλλαγή στο δωμάτιό σας. Ανάλογα με την εποχή, μπορείτε να βρείτε σετ κουβερλί και σεντόνια σε διάφορες αποχρώσεις και σχέδια, ώστε να προσφέρετε μία διαφορετική νότα στον χώρο σας.

 

Επιστρώματα

Αλλαγή στο δωμάτιο γιατί όχι και στην ποιότητα του ύπνου σας; Βρείτε επιστρώματα ανατομικά που διευκολύνουν στο να διατηρηθεί η σωστή στάση του σώματος κατά τον ύπνο.

Όλα αυτά σε πολύ καλές τιμές στο karrohome, στην μεγάλη ποικιλία ειδών υπνοδωματίου από κορυφαία brands όπως Guy Laroche & KENTIA! Ξεκινήστε τις αγορές σας στο Λευκά Είδη Karro Home.