Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2021 20:28

Συνεργείο αυτοκινήτων SAMIOS SOKRATIS, η ενδεδειγμένη λύση για το αυτοκίνητό σας

 

Η επιλογή ενός κατάλληλου συνεργείου αυτοκινήτων φαντάζει πολλές φορές πραγματικός άθλος για έναν οδηγό που αναζητά, λογικές τιμές, καλές υπηρεσίες, εμπιστοσύνη και γρήγορο service.

Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες οχημάτων επιλέγουν ένα συνεργείο αυτοκινήτων με κριτήριο την φήμη που έχει ανάμεσα στον κύκλο τους, τακτική που έχει αποδειχτεί κατά καιρούς ορθή, μιας και το όνομα μιας εταιρείας «χτίζεται» μέσα από την εμπιστοσύνη του πελάτη και των ανθρώπων του συνεργείου. Στην Καλαμάτα, η SAMIOS SOKRATIS Auto Service πλέον έχει ξεπεράσει τα όρια της απλής φήμης, κινούμενη σταθερά σε αυτά της εξέλιξης και της τεχνογνωσίας, συνδυασμός που αποτελεί ζητούμενο για την ενδεδειγμένη συντήρηση ενός αυτοκινήτου. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1965 και δραστηριοποιείται στο service και στην επισκευή αυτοκινήτων, διαθέτοντας την απαραίτητη εμπειρία και τον μηχανολογικό εξοπλισμό, για τις ανάγκες κάθε Ι.Χ., αφήνοντας παλιούς και νέους πελάτες απόλυτα ικανοποιημένους, γνωρίζοντας πως το «δεύτερο σπίτι τους» περνάει από εξονυχιστικούς ελέγχους ώστε να επιστρέψει στην καλύτερη κατάσταση που μπορεί στους δρόμους.

 

ΑΠΟ ΓΕΝΙΑ ΣΕ ΓΕΝΙΑ

Πρόκειται για ένα εξειδικευμένο συνεργείο αυτοκινήτων με σύγχρονα διαγνωστικά συστήματα, το οποίο παρέχει μια ευρεία γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών για το service και την επισκευή του οχήματος σας. Βασιζόμενοι στην πολυετή εμπειρία τους, τους έμπειρους συνεργάτες τους, την τεχνική κατάρτιση και τον υλικοτεχνικό τους εξοπλισμό, οι άνθρωποι της SAMIOS SOKRATIS έχουν δημιουργήσει στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα ένα συνεργείο υψηλών προδιαγραφών, που μεταφέρεται από γενιά σε γενιά, με σκοπό την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας. “Το πάθος μας και το μεράκι μας για το αυτοκίνητο, μας έχει κάνει να ξεχωρίζουμε στον χώρο της επισκευής και του service αυτοκινήτων. Παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις της αυτοκινητοβιομηχανίας και εκπαιδευόμαστε συνεχώς πάνω στα νέα τεχνολογικά δεδομένα. Γι’ αυτό έχουμε τη δυνατότητα να είμαστε μπροστά από τον ανταγωνισμό” τονίζουν οι υπεύθυνοι της εταιρείας.

 

ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Η SAMIOS SOKRATIS Auto Service παρέχει εγγύηση σε ανταλλακτικά, όχημα εξυπηρέτησης πελατών, παραλαβή και παράδοση του οχήματος στο χώρο σας. Στα πλαίσια ενός ολοκληρωμένου πακέτου υψηλών υπηρεσιών,  ενεργεί άμεσα και αποτελεσματικά αναλαμβάνοντας απευθείας το διακανονισμό με τις ασφαλιστικές εταιρείες, σε περίπτωση ατυχήματος ή ζημιάς, χωρίς τη δική σας μεσολάβηση. Συγκεκριμένα, οι υπηρεσίες του συνεργείου, το οποίο έχει εξειδίκευση σε Renault, Dacia, Citroën, Peugeot και Volkswagen Group, είναι: Πλήρης διαγνωστικός έλεγχος, Service αυτοκινήτων, Ευθυγράμμιση, Επισκευή και συντήρηση κλιματισμού-φρέον, Ηλεκτρολογικές εργασίες, Φανοποιεία και βαφή υψηλού επιπέδου, Κάρτα ελέγχου καυσαερίων, Γνήσια ανταλλακτικά παντός τύπου, Εγγύηση ανταλλακτικών.

 

ΕΞΤΡΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Επιπλέον, αναλαμβάνει να περάσει το αυτοκίνητο σας από έλεγχο ΚΤΕΟ χωρίς καμιά επιπλέον επιβάρυνση, ενώ επαναφέρει την παθητική ασφάλεια του αυτοκινήτου σας στις εργοστασιακές προδιαγραφές. Παράλληλα, αναλαμβάνει τον καθαρισμό και πλύσιμο του αυτοκινήτου σας καθώς και την ανακύκλωση του οχήματος σας. Τέλος, παρέχει τηλεφωνική υποστήριξη όλο το εικοσιτετράωρο, όλες τις ημέρες της εβδομάδας και άμεση εξυπηρέτηση στο σημείο που έπαθε το αυτοκίνητο σας οποιαδήποτε ζημιά. Με τέτοια πληθώρα παροχών το δίχως άλλο η SAMIOS SOKRATIS λύνει τα χέρια των οδηγών, κάνοντας την καθημερινότητα τους ευκολότερη και ασφαλέστερη. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τις εγκαταστάσεις τις εταιρείας στην Ηρώων Πολυτεχνείου, στο ρεύμα προς Καλαμάτα, ή καλέστε στα τηλέφωνα 2721027325 και 6984597400. Site: https://sokratissamios.gr/ Email: sokratissamios91@gmail.com. Fax.2721027325.