Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2021 13:00

Agrovim: Από την Καλαμάτα στην παγκόσμια αναγνώριση

 

Την εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία της συνεχίζει η Agrovim S.A. με τις διεθνείς βραβεύσεις να διαδέχονται η μία την άλλη.

Η πιο πρόσφατη διάκριση σημειώθηκε στις αρχές Ιουλίου, με την εταιρεία να συγκεντρώνει 4 χρυσά βραβεία στον Διεθνή Διαγωνισμό Ελαιολάδου του Ισραήλ (TerraOlivo International Olive Oil Competition). Ο συνολικός αριθμός βραβεύσεων για το 2021, ανέρχεται πλέον σε 24

Η παγκόσμια αναγνώριση δεν είναι κάτι νέο για την εταιρεία, καθώς στο ενεργητικό της συγκαταλέγονται ήδη 17 βραβεία για το 2020 σε διεθνείς και απαιτητικούς διαγωνισμούς σε χώρες όπως οι ΗΠΑ, η Ιαπωνία και η Κίνα, με αποκορύφωμα την ανακήρυξη δύο προϊόντων της - του «ΙΛΙΑΔΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΠΟΠ» και του «ΙΛΙΑΔΑ Οργανικό Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο» - ως Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο της χρονιάς.

Οι διακρίσεις αυτές, έρχονται ως αναγνώριση της διαχρονικής και αδιαπραγμάτευτης προσπάθειας της Agrovim για προϊόντα κορυφαίας ποιότητας, γεύσης και καινοτομίας και της αφοσίωσής της στο αρχικό όραμα των ιδρυτών της από το 1964. Ταυτόχρονα, αποτελούν τιμητικές διακρίσεις και για την ίδια τη μεσσηνιακή γη που αποτελεί την έδρα της εταιρείας αλλά και την πηγή προέλευσης των προϊόντων της, με ναυαρχίδα το παγκοσμίου φήμης IΛΙΑΔΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΠΟΠ.

Σημειώνεται πως μέσα από την εξαγωγική της δραστηριότητα, η Agrovim, αναδεικνύει τα παραδοσιακά προϊόντα της Καλαμάτας σε 5 ηπείρους και σε περισσότερες από 55 χώρες. Η επιτυχημένη της πορεία στις διεθνείς αγορές, πρεσβεύει την τοπική παραγωγή αλλά και τα ελληνικά προϊόντα γενικότερα, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.