Τετάρτη, 18 Μαϊος 2022 10:45

Νυφικά κοσμήματα για τις τελευταίες πινελιές την πιο ξεχωριστή ημέρα της ζωής σου

 

Πάντρεψε… την νύφη με το κόσμημα με τον οικονομικότερο τρόπο

Παντρεύεσαι; Η ώρα η καλή!!! Έχεις λιώσει τις σόλες των παπουτσιών σου να βρεις το νυφικό που ονειρευόσουν από κοριτσάκι και τώρα, μένουν οι τελευταίες πινελιές λάμψης… τα ιδανικά νυφικά κοσμήματα!!!

Ωστόσο, δε χρειάζεται να ξοδέψεις μια περιουσία. Δε θέλεις να επιβαρύνεις επιπλέον, τα ήδη επιβαρυμένα έξοδα του γάμου σου, αλλά ούτε να στερηθείς τη λάμψη τους. Μέσα από τη μοναδική συλλογή του bijoubox.gr μπορείς να εμπνευστείς και να βρεις τα καλύτερα οικονομικά νυφικά κοσμήματα που θα σου χαρίσουν την αρχοντική ομορφιά που αναζητάς… με έξυπνο τρόπο!!!

Τα κοσμήματα που θα διαλέξει να φορέσει μια νύφη δεν θα πρέπει να επισκιάζουν το νυφικό της, αλλά να συμβαδίζουν με το στυλ του και να το αναδεικνύουν. Το στυλ, αλλά και το σχέδιο του νυφικού, είναι αυτά που θα καθορίσουν την επιλογή των νυφικών κοσμημάτων. Εάν για παράδειγμα, το νυφικό είναι στο χρώμα του πάγου ταιριάζουν ιδανικά τα κοσμήματα σε ασημί απόχρωση ή τα μαργαριτάρια ενώ στα μπεζ νυφικά ταιριάζουν καλύτερα τα χρυσά κοσμήματα. Επίσης, ένα νυφικό που είναι πολύ στολισμένο με κρύσταλλα ή δαντέλες, καλό είναι να μην συνδυαστεί με έντονα κοσμήματα που θα χαλάσουν την τελική αισθητική ισορροπία. Σε αυτή την περίπτωση, επίλεξε πιο «ανάλαφρα» κομμάτια όπως ένα διακριτικό βραχιόλι ή κομψά σκουλαρίκια. 

Νυφικό κολιέ

Το εάν θα στολίσεις το λαιμό σου με κολιέ εξαρτάται από το σχέδιο, αλλά και το στυλ του νυφικού σου. Στο στράπλες νυφικό ταιριάζει ένα εντυπωσιακό περιδέραιο, εκτός κι αν το νυφικό έχει πολλά κεντήματα και είναι στολισμένο με πολλά στρας οπότε είναι καλύτερα να το αποφύγεις για να μην έχεις ένα υπερβολικό και «υπερφορτωμένο» αποτέλεσμα. Σε αυτή την περίπτωση, προτίμησε να επιλέξεις ένα ζευγάρι σκουλαρίκια και όχι κολιέ. Όμως, για ένα απλό και λιτό νυφικό, η πρόταση ενός εκκεντρικού statement κολιέ θα δώσει χαρακτήρα στο συνολικό αποτέλεσμα.

Σε ένα ρομαντικό νυφικό ταιριάζουν ιδανικά τα μαργαριτάρια όπως μια σειρά από πέρλες στο λαιμό, τύπου τσόκερ. Ωστόσο, εάν το νυφικό είναι κλειστό μπροστά με δαντέλα, είναι προτιμότερο να μην φορέσεις κολιέ, αλλά ένα ωραίο βραχιόλι ή σκουλαρίκια για να μην επιβαρύνεις το τελικό αποτέλεσμα.

Εάν είσαι μια πιο minimal νύφη που δεν φοράει γενικώς, πολλά κοσμήματα η ιδανική πρόταση είναι τα διακριτικά μονόπετρα κολιέ σε ασημί απόχρωση και σε διάφορα σχέδια όπως σταγόνα ή κύκλος. 

Νυφικά κοσμήματα για το χέρι

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο πρωταγωνιστής στα νυφικά κοσμήματα είναι το μονόπετρο δαχτυλίδι σου. Αυτό θα στολίζει τα δάχτυλα σου μέχρι τη μέση της τελετής και είναι αρκετό αφού στη συνέχεια, θα προστεθεί και η βέρα σου που θα κοσμεί πλέον το χέρι σου... για μια ζωή!!!

Τα βραχιόλια είναι καλό να αποφευχθούν αφού ίσως, δυσκολέψουν τις κινήσεις σου κατά τη διάρκεια της τελετής ή της δεξίωσης. Εάν οπωσδήποτε θέλεις να φορέσεις ένα βραχιόλι, προτίμησε κάτι διακριτικό όπως μια όμορφη ριβιέρα, ειδικά, εάν το νυφικό σου έχει πολύ δαντέλα ή μακριά μανίκια. 

 

Νυφικά σκουλαρίκια

Οι πέρλες είναι μια διαχρονική επιλογή που προσδίδει αρχοντική φινέτσα σε κάθε νυφικό. Ανάλογης κομψότητας σκουλαρίκια είναι τα καρφωτά με ζιργκόν ή τύπου ροζέτας που προσδίδουν διακριτική πολυτέλεια και λάμψη. Εάν ωστόσο, το στυλ του νυφικού σου είναι πιο vintage και ψάχνεις ένα πιο ιδιαίτερο σχέδιο σε σκουλαρίκια, επίλεξε κρεμαστά με πέτρες και κρυστάλλους. 

Εάν αποφασίσεις να έχεις πιασμένα τα μαλλιά σου σε κότσο είναι προτιμότερο να επιλέξεις μικρά καρφωτά σκουλαρίκια ενώ αν τα μαλλιά σου είναι ελεύθερα, ιδανική επιλογή είναι τα μακριά κρεμαστά σκουλαρίκια όπως αυτά σε σχήμα σταγόνας. Ιδανικά, τα μακριά σκουλαρίκια ταιριάζουν σε νυφικά που έχουν ακάλυπτους τους ώμους όπως και σε αυτά που δένουν στο λαιμό. Σε περίπτωση όμως που αποφασίσεις να φορέσεις τιάρα στα μαλλιά είναι προτιμότερο να αποφύγεις τα σκουλαρίκια που ίσως, κάνουν την εμφάνισή σου… «φλύαρη».

 

Κοσμήματα σύμφωνα με το στυλ του νυφικού

Την πιο ξεχωριστή μέρα της ζωής σου, την οποία έχεις αρχίσει να οργανώνεις μήνες πριν, θέλεις να είναι όλα τέλεια. Ως πρωταγωνίστρια της ημέρας θέλεις να ξεφύγεις από τα τετριμμένα, να ξεχωρίσεις για την επιλογή του νυφικού σου και να λάμψεις με τις ιδανικές επιλογές των κοσμημάτων σου χωρίς όμως να το επισκιάσουν.

Ο πιο ασφαλής οδηγός για να το πετύχεις αυτό είναι να νιώθεις ο εαυτός σου μέσα από τις επιλογές σου. Το στυλ του νυφικού θα καθορίσει και το στυλ των κοσμημάτων σου που θα πρέπει να αντικατοπτρίζει το προσωπικό σου στυλ και χαρακτήρα. Δε θέλεις να είσαι μια… άλλη την ημέρα του γάμου σου!!! Θέλεις να αναδείξεις τα καλύτερα στοιχεία σου. Μπορείς να κινηθείς μεταξύ «ασφαλών» επιλογών όπως οι πέρλες, οι κρύσταλλοι και τα «λευκά» κοσμήματα, προσέχοντας όμως πάντα να μην υπερβάλλεις. 

Εμπνεύσου από τις παραπάνω προτάσεις και επίλεξε τα ιδανικά για σένα νυφικά κοσμήματα που θα σε κάνουν να νιώθεις άνετα και όμορφα, προσδίδοντάς σου την λάμψη και την κομψότητα που αναζητάς την μοναδική αυτή ημέρα της ζωής σου…