Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2022 17:02

Εμπορικός Σύλλογος Μεσσήνης: Πρόεδρος ξανά ο Γιώργος Πετρόπουλος

 

Ο Γιώργος Πετρόπουλος αναδείχθηκε εκ νέου πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μεσσήνης, μετά τις εκλογές που έγιναν την περασμένη Πέμπτη και την συγκρότηση της νέας διοίκησης σε Σώμα.

Το νέο συμβούλιο απαρτίζουν ακόμη οι Παναγιώτης Γιαννακόπουλος Α’ αντιπρόεδρος, Θεοφάνης Παναγιωτόπουλος Β´ αντιπρόεδρος, Γιάννης Πουλάκος γενικός γραμματέας, Σταυρούλα Γεωργακοπούλου ταμίας, Κωνσταντίνα Χαρλέπα μέλος, Θεόδωρος Καλογερόπουλος μέλος.

Αξίζει να σημειωθεί η μεγάλη συμμετοχή στις εκλογές καθώς ψήφισαν 93 μέλη σε σύνολο 118 ταμειακός εντάξει. Λόγω της μεγάλης συμμετοχής μάλιστα διπλασιάστηκαν οι αντιπρόσωποι του συλλόγου της Μεσσήνης στην ΠΟΕΕ - Πελοποννησιακή Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας και από ένας την προηγούμενη περίοδο πλέον είναι δύο, οι Γιώργος Πετρόπουλος και Σταυρούλα Γεωργακοπούλου.

Επιπλέον εκλέχθηκαν για πρώτη φορά πέντε αντιπρόσωποι στην Ομοσπονδία Μεσσηνίας οι οποίοι είναι οι Γιώργος Πετρόπουλος, Σταυρούλα Γεωργακοπούλου, Γιάννης Πουλάκος, Παναγιώτης Γιαννακόπουλος και Θεόδωρος Καλογερόπουλος.