Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2022 19:09

«Εικόνες Χριστουγέννων 2022»: Διαγωνισμός βιτρίνα στην Καλαμάτα

Τον φετινό διαγωνισμό βιτρίνας ανακοίνωσε επίσημα ο Εμπορικός Σύλλογος Καλαμάτας, υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας και της “Φάρις”.

Οι «Εικόνες Χριστουγέννων 2022» προσκαλούν για ακόμα μια χρονιά τους επιχειρηματίες να λάβουν μέρος. «Τα καταστήματα μας είναι ήδη στολισμένα με περισσή φροντίδα ώστε να μεταφέρουμε το χαρμόσυνο μήνυμα των Χριστουγέννων στο αγοραστικό κοινό της πόλης μας. Η προσπάθεια αυτή για ακόμα μια φορά θα ανταμειφθεί» τονίζεται σε ανακοίνωση. Η διαδικασία έχει ως εξής: Τα καταστήματα θα αναρτήσουν φωτογραφία της βιτρίνας τους κάτω από σχετική δημοσίευση στη σελίδα του Συλλόγου στο Facebook και θα διεκδικήσουν χρηματικό έπαθλο. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή θα βρείτε στη σελίδα του Facebook “Εμπορικός Σύλλογος Καλαμάτας «Ο Ερμής»”.

Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΑ ΠΕΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

Την ερχόμενη Κυριακή ξεκινά το εορταστικό ωράριο των Εμπορικών Καταστημάτων της πόλης. Με σκοπό να δημιουργηθεί ένα πιο Εορταστικό κλίμα στην τοπική αγορά ο Άγιος Βασίλης και τα ξωτικά του θα περιδιαβούν την πόλη, από την Πλατεία 23ης Μαρτίου έως την Αριστομένους και τους παράπλευρους δρόμους (Αναγνωσταρά, Σιδηροδρομικού Σταθμού, Νέδοντος κ.α) , για να ευχηθούν τα Χρόνια Πολλά στα Εμπορικά Καταστήματα αλλά και στο καταναλωτικό κοινό. «Σας περιμένουμε όλους στα Εμπορικά Καταστήματα της Καλαμάτας, να βρείτε τον Άγιο Βασίλη και τα ξωτικά του για να βγάλετε φωτογραφίες μαζί τους, να διασκεδάσετε να κάνετε τα ψώνια σας στα τοπικά καταστήματα και να επωφεληθείτε από τις χαμηλές τιμές και την εξαιρετική ποιότητα που προσφέρουν» υπογραμμίζεται από τον Εμπορικό Σύλλογο Καλαμάτας.