Πέμπτη, 06 Απριλίου 2023 19:31

Το πασχαλινό ωράριο καταστημάτων σε Καλαμάτα και Μεσσήνη

 

Το πασχαλινό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων της πόλης που θα ισχύσει από την Κυριακή των Βαΐων μέχρι τη Δευτέρα του Πάσχα ανακοίνωσαν οι Εμπορικοί Σύλλογοι Καλαμάτας και Μεσσήνης.

Στην Καλαμάτα την Κυριακή των Βαΐων τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά από τις 11 το πρωί έως τις 3 το απόγευμα (προαιρετικά). Μεγάλη Δευτέρα, Μεγάλη Τρίτη, Μεγάλη Τετάρτη και Μεγάλη Πέμπτη θα είναι ανοιχτά από τις 8.30 το πρωί έως τις 2.30 το μεσημέρι και από τις 5.30 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ. Τη Μεγάλη Παρασκευή από τις 8.30 το πρωί έως τις 3 το απόγευμα και το Μεγάλο Σάββατο από τις 8.30 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα. Την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα τα καταστήματα θα είναι κλειστά.

Στην Μεσσήνη την Κυριακή των Βαΐων τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά από τις 11 το πρωί έως τις 2 μ.μ.. Μεγάλη Δευτέρα, Μεγάλη Τρίτη, Μεγάλη Τετάρτη και Μεγάλη Πέμπτη θα είναι ανοιχτά από τις 8.30 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 5.30 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ. Τη Μεγάλη Παρασκευή από τις 8.30 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα και το Μεγάλο Σάββατο από τις 8.30 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα. Την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα τα καταστήματα θα είναι κλειστά.