Σάββατο, 17 Ιουνίου 2023 13:50

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας σε 5 μεσσηνιακά εστιατόρια

 

Δύο εστιατόρια της Καλαμάτας και άλλα τρία στη Μεσσηνία απέσπασαν Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας, στη φαντασμαγορική εκδήλωση για την γαστρονομία που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, στους χώρους του “Makedonia Palace”.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας του Αθηνοράματος που είναι ο πλέον αναγνωρισμένος διαγωνισμός για την γαστρονομία, απέσπασαν φέτος το “Οινοπαντοπωλείο” του Χρυσομάλλη και “Στου Κώστα” του Κώστα Βασιλειάδη και ακόμα το Anama (βλ. φωτο) στη Γιάλοβα, η Lela’s Taverna στην Καρδαμύλη και το Kooc Secrets στην Πύλο.

Ο Σύλλογος Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής Καλαμάτας (ΣΚΕΑΚ) δηλώνει ότι “αισθανόμαστε περήφανοι που δύο από τα βραβευμένα εστιατόρια σε όλη τη χώρα ανήκουν στην πόλη μας και είναι ενεργά μέλη του συλλόγου μας. Η Καλαμάτα και η Μεσσηνία διαχρονικά διαθέτουν εξαιρετικές πρώτες ύλες, τα τελευταία χρόνια όμως διαθέτουν και εξαιρετικούς Σεφ. Οι επιχειρηματίες του τόπου μας επενδύουν καθημερινά στην ποιότητα και προσφέρουν πλέον εξαιρετικά αποτελέσματα.

Συγχαρητήρια στον Κώστα και στον Τάκη, καθώς και στις ομάδες τους! Συγχαρητήρια και στα υπόλοιπα τρία εστιατόρια που βραβεύτηκαν εντός της Μεσσηνίας”.