Τρίτη, 04 Ιουλίου 2023 09:21

Μικρό εμπορικό κέντρο δημιουργείται στην Αρτέμιδος - Καταστήματα από τρεις μεγάλες επιχειρήσεις

 

Αλλαγές προ των πυλών στον εμπορικό χάρτη της οδού Αρτέμιδος, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες τουλάχιστον τρεις επιχειρήσεις αναμένεται το επόμενο διάστημα να ανοίξουν καταστήματα σε οικόπεδα, που παραμένουν επί χρόνια αναξιοποίητα.

Σύμφωνα λοιπόν με ασφαλείς πληροφορίες σε οικόπεδο, που είναι τώρα περιφραγμένο και βρίσκεται μεταξύ του 4ου Λυκείου Καλαμάτας και της ΔΕΗ πρόκειται να δημιουργηθεί επί της ουσίας ένα μικρό εμπορικό κέντρο αποτελούμενο από τουλάχιστον τρεις επιμέρους επιχειρήσεις.

Εκεί πρόκειται να λειτουργήσει υποκατάστημα της πολωνικής εκπτωτικής αλυσίδας Pepco, που δραστηριοποιείται στον χώρο της ένδυσης, της υπόδησης, των αξεσουάρ (γυναικεία, ανδρικά και παιδικά), καλλυντικών και ειδών διακόσμησης σπιτιού. Πρόκειται για εταιρεία, που έχει μπει δυναμικά τα τελευταία χρόνια στην ελληνική αγορά και αριθμεί περισσότερα από 15 υποκαταστήματα σε όλη τη χώρα.

Στο ίδιο οικόπεδο αναμένεται να δημιουργηθεί υποκατάστημα της εταιρείας εμπορίας αθλητικών ειδών Intersport, η οποία ήδη έχει ένα υποκατάστημα στην Καλαμάτα. Υποκατάστημα εκεί πρόκειται να ανοίξει και η εταιρεία εμπορίας ειδών φροντίδας κατοικίδιων ζώων Pet City.

Οι κατασκευαστικές εργασίες βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη και τα καταστήματα αναμένεται να ξεκινήσουν τη λειτουργία τους από τα τέλη του τρέχοντος έτους.

Δ.Πλ.