Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2024 21:28

Η Holihouse ξεχωρίζει ως η #1 Property Manager της χρονιάς στην Ελλάδα!

 

Η Holihouse διακρίνεται ξανά ως η κορυφαία εταιρεία διαχείρισης και προώθησης τουριστικών καταλυμάτων της χρονιάς, κατακτώντας 2 Πλατινένια Βραβεία στα GreeceStay Awards 2024, μετά τις νίκες της στα European Travel Awards και στα GreeceStay Awards 2023, ξεχωρίζοντάς την για τις κορυφαίες υπηρεσίες και τεχνολογίες αιχμής που εισάγει στον ελληνικό τουρισμό.

Με πάνω από μια δεκαετία καινοτομίας, η Holihouse έχει φέρει επανάσταση στον ελληνικό τουρισμό με ολοκληρωμένες ψηφιακές λύσεις που βελτιστοποιούν τη λειτουργική αποτελεσματικότητα και την προβολή των καταλυμάτων. Η στρατηγική χρήση ψηφιακών συστημάτων κρατήσεων και προσαρμοσμένων websites, παράλληλα με την τεχνογνωσία στην ανάλυση τεχνητής νοημοσύνης (AI) και την τακτική Big Data Analysis, δίνει τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες καταλυμάτων να μεγιστοποιήσουν τα έσοδά τους σε μια ανταγωνιστική και συνεχώς εξελισσόμενη αγορά.

Η επιτυχία της Holihouse επεκτείνεται πέρα από την τεχνολογική καινοτομία και περιλαμβάνει το στρατηγικό marketing και την εξαιρετική υποστήριξη πελατών. Μέσω στρατηγικών, όπως το SEO και η διαφήμιση PPC, οι οποίες ενισχύουν την online παρουσία των καταλυμάτων, αυξάνουν την πληρότητα και τις κρατήσεις, η εταιρεία ξεπερνά σταθερά τις προσδοκίες των συνεργατών της και θέτει νέα πρότυπα στην διαχείριση και προώθηση τουριστικών καταλυμάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το βραβείο, επισκεφθείτε:

https://holihouse.gr/double-platinum-awarded-holihouse/

https://www.greecestayawards.gr/en/categories/top-property-manager-of-the-year-en/

https://bnbnews.gr/nea/15904/__trashed/

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Holihouse και τις βραβευμένες υπηρεσίες διαχείρισης και φιλοξενίας, μη διστάσετε να επισκεφθείτε την σελίδα: https://www.holihouse.gr/

 

 

Επικοινωνία: Holihouse, Κατακουζηνού 12, Αθήνα • Καίσαρη 22 Καλαμάτα - info@holihouse.gr 2110139456 - 27210 27931