Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2024 16:17

Στην Τρίπολη 10-14 Απριλίου η “Πελοπόννησος EXPO”

 

Τα Επιμελητήρια Αργολίδας, Αρκαδίας, Αχαΐας, Ηλείας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας διοργανώνουν την “Πελοπόννησος EXPO” που θα πραγματοποιηθεί φέτος από τις 10 έως τις 14 Απριλίου στις ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις του κτιρίου ΓΕΑ στη Βιομηχανική Περιοχή Τρίπολης.

Παράλληλα  θα διοργανωθούν εκδηλώσεις με ομιλητές και θεματικές ενότητες γύρω από κρίσιμα και επίκαιρα ζητήματα αυτής της περιόδου, αλλά και των μελλοντικών εξελίξεων ενώ πολλά θα είναι και τα happenings που θα πλαισιώνουν την έκθεση με κύριο άξονα τη γαστρονομία. Η έκθεση θα λειτουργεί τις καθημερινές από τις 4 μ.μ. μέχρι τις 9 μ.μ. και το Σαββατοκύριακο από  τις 10 π.μ. μέχρι τις 9 μ.μ.

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Λευτέρης Αυγενάκης δήλωσε για την έκθεση «Οι προκλήσεις είναι σίγουρα πολλές, όμως γνωρίζουμε τι αξίζει ο πρωτογενής μας τομέας. Θέλουμε να καταστεί ανταγωνιστικός και βιώσιμος και να λάβει την αναγνώριση που του αξίζει. Και εκθέσεις όπως η “Πελοπόννησος EXPO”, που βοηθούν στη διασύνδεση πρωτογενούς τομέα, επιχειρηματικότητας και τουρισμού, αποτελούν πρώτης τάξεως ευκαιρία για την προώθηση αυτού του τρίπτυχου επιτυχίας»

Ο pεριφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός δήλωσε «Η “Πελοπόννησος ΕXPO”, εδώ και οκτώ χρόνια, αποτελεί σταθερό σημείο αναφοράς του επιχειρείν, καταγράφοντας μία εξελικτική πορεία με κύριο γνώμονα την εξωστρέφεια, την καινοτομία, την αειφορία και την παραγωγικότητα. Με ισχυρές βάσεις έχει εδραιωθεί στον εκθεσιακό χάρτη ολόκληρης της χώρας και αποτελεί την σημαντικότερη έκθεση της Πελοποννήσου, συγκεντρώνοντας μεγάλο αριθμό εκθετών και επισκεπτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό».