Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2016 11:04

Κλειστά τα καταστήματα και στους Γαργαλιάνους 

Κάλεσμα συμμετοχής στις κινητοποιήσεις για το Ασφαλιστικό την ερχόμενη Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου, με κλείσιμο των καταστημάτων, απευθύνει ο Εμπορικός και Βιοτεχνικός Σύλλογος Γαργαλιάνων στα μέλη του. Θα υπάρξει επίσης και δωρεάν μετακίνηση όσων επιθυμούν να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο στην Αθήνα.

Μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του συλλόγου τονίζεται: «Τα μέλη του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Γαργαλιάνων συμμεριζόμενα την αντίστοιχη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Σ.Ε.Ε. αποφάσισαν ομόφωνα την συμμετοχή του εμπορικού και βιοτεχνικού κόσμου της πόλης μας στην πανελλαδική απεργία που θα γίνει την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου, με καθολικό κλείσιμο των καταστημάτων και την ενεργή συμμετοχή μας στο Πανεμπορικό Συλλαλητήριο που θα γίνει την ίδια μέρα στην Αθήνα». Και η ανακοίνωση καταλήγει: 

«Οσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Πανεμπορικό Συλλαλητήριο στην Αθήνα, καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή έως το μεσημέρι της Δευτέρας 1ης Φεβρουαρίου 2016 ώστε να εξασφαλιστεί εγκαίρως η δωρεάν μετακίνησή τους. Επικοινωνία και δήλωση συμμετοχής: πρόεδρος του Συλλόγου Φώτης Παναγιωτόπουλος τηλ.: 27630 22235, αντιπρόεδρος Ηλίας Ανδρινόπουλος τηλ.: 6977-849897».

Κ.Μπ.