Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2023 20:27

Κέντρο Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας Μεσσηνίας: Εκπαιδευτικό διαδικτυακό σεμινάριο για το ανθρακικό αποτύπωμα

 

Το Κέντρο Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας Μεσσηνίας σε συνεργασία με το Εργαστήριο Διαχείρισης Επιχειρηματικών Κινδύνων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας διοργανώνει εκπαιδευτικό διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα: «Το Ανθρακικό Αποτύπωμα», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 6 μ.μ. την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας Zoom.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να εγγραφούν στο σεμινάριο χρησιμοποιώντας τη φόρμα εγγραφής: https://forms.gle/a16Lm6kNwmtDM6gM7 ή να επικοινωνήσουν μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω email για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες εγγραφής. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Πληροφορίες:  στα τηλέφωνα 2721025700 - 6974600678 μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου info@kaem.gr και στην ιστοσελίδα kaem.gr 

Το Κέντρο Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας Μεσσηνίας δημιουργήθηκε το 2016. Είναι μια πρωτοβουλία τους Ιδρύματος Καπετάν Βασίλη & Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου σε συνεργασία με την Αμερικανική Γεωργική Σχολή - Κολέγιο Περρωτής καθώς επίσης και με την υποστήριξη της Εταιρίας Ανάπτυξης και Προόδου Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων (Ετ.Α.Π) και του Δήμου Καλαμάτας. Σκοπός του Κέντρου είναι η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στον αγροδιατροφικό τομέα μέσα από τη δημιουργία και την ανάπτυξη βιώσιμων επιχειρήσεων στο χώρο της παραγωγής, μεταποίησης και διακίνησης αγροτικών προϊόντων υψηλής ποιότητας στη Μεσσηνία. Οι υπηρεσίες που προσφέρει στην τοπική κοινωνία στηρίζονται σε επιστημονικά δεδομένα εφαρμογής παραγωγικών διαδικασιών και υπηρεσιών, καθώς και στην αθροιστική εμπειρία της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής στον τομέα της Βιωματικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων.