Σάββατο, 09 Απριλίου 2016 19:41

Η Αιτωλοακαρνανία στο Φεστιβάλ Ελαιόλαδου και Ελιάς

Ο Δήμος Αγρινίου και το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας θα συμμετέχουν στο 2ο Φεστιβάλ Ελαιόλαδου και Ελιάς που θα γίνει στην Καλαμάτα, από τις 15 έως τις 17 του μήνα. 

Συγκεκριμένα, από πλευράς Δήμου Αγρινίου θα σταλεί αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον αντιδήμαρχο Τοπικής Ανάπτυξης, Γιώργο Μελιάδη, και την προϊσταμένη του Τμήματος Αγροτικής Παραγωγής του δήμου, Βασιλική Καραπαπά - η οποία την Κυριακή το πρωί θα παρουσιάσει το πρόγραμμα προώθησης προϊόντων ελιάς που υλοποιεί ο Δήμος Αγρινίου. Επιδίωξη της αποστολής είναι η επαφή με το Δήμο Καλαμάτας αλλά και άλλους δήμους της περιοχής.

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας θα εκπροσωπηθεί από τον Γιώργο Ρόμπολο, επικεφαλής επιχειρηματιών του νομού. Με την ευκαιρία της παρουσίας τους στην Καλαμάτα οι επιχειρηματίες της Αιτωλοακαρνανίας θα επιδιώξουν επαφές για επιχειρηματικές συνεργασίες. Το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, μέσω του προέδρου του Δημήτρη Μανιάτη, δήλωσε ότι θα συνδράμει τις διμερείς επαφές με Μεσσήνιους επιχειρηματίες.

Τόσο ο Δήμος Αγρινίου όσο και το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας θα έχουν περίπτερο στον εκθεσιακό χώρο, όπου θα μπορούν να γίνονται συναντήσεις για την ανάπτυξη συνεργασιών.