Κυριακή, 22 Μαϊος 2016 09:23

Συνάντηση για τη βραχυχρόνια μίσθωση καταλυμάτων στην Καλαμάτα

Τη δυνατότητα ανταλλαγής απόψεων, εμπειριών και σκέψεων για το θέμα της βραχυχρόνιας τουριστικής μίσθωσης διαμερισμάτων και καταλυμάτων δίνει η πρώτη ανοιχτή συνάντηση που οργανώνεται στην Καλαμάτα, την Τετάρτη 25 Μαΐου, στις 6 το απόγευμα, στο χώρο Baba Yaga, από την ομάδα της «Cloud Keys».

Στη συζήτηση, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, θα συμμετέχουν άτομα που δραστηριοποιούνται στη συγκεκριμένη αγορά και που μπορούν με την εξειδικευμένη τους εμπειρία να φωτίσουν διαφορετικές πτυχές μιας τάσης που κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος.

Οι θεματικές της εκδήλωσης, συνεχίζει η ανακοίνωση, θα επικεντρώσουν στη λογική πλατφορμών όπως το Airbnb, το φορολογικό καθεστώς γι’ αυτές τις μισθώσεις, θέματα ασφάλειας και ασφάλισης των ιδιοκτησιών, καθώς και τρόπους ενίσχυσης της παρεχόμενης τουριστικής εμπειρίας.

Καταλήγοντας η ανακοίνωση σημειώνει επιπλέον ότι οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν για θέματα που απασχολούν τον τρόπο που οι ίδιοι μπορούν να αξιοποιήσουν τις νέες δυνατότητες της συγκεκριμένης αγοράς ή να βελτιστοποιήσουν τον τρόπο που μέχρι τώρα το πράττουν.