Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2017 08:47

60 εντυπωσιακές Harley-Davidson κάνουν βόλτες στη Μεσσηνία (βίντεο)

Γράφτηκε από τον
60 εντυπωσιακές Harley-Davidson κάνουν βόλτες στη Μεσσηνία (βίντεο)

 

Εξήντα εντυπωσιακές μοτοσυκλέτες Χάρλεϊ-Ντέιβιντσον (Harley-Davidson) έφθασαν χθες το απόγευμα στην Καλαμάτα και θα παραμείνουν μέχρι την Κυριακή το πρωί, στο πλαίσιο της διεθνούς εκδήλωσης 1.000 Miglia 2017.

Η υποδοχή των ελκυστικών μηχανών έγινε στο παλιό Δημαρχείο της πόλης, σε μια εντυπωσιακή και θορυβώδη ατμόσφαιρα. 

Ο διευθυντής του Harley Owners Group (HOG) της Αθήνας (HOG Athena Chapter) Νίκος Διακοδημήτρης επεσήμανε ότι “σας το χρωστάγαμε. Επιλέξαμε την περιοχή σας γιατί είναι από τις ομορφότερες”. Παρατήρησε πως θα επισκεφθούν παραλίες και αρχαιολογικούς χώρους της Μεσσηνίας και της Μάνης, συνδυάζοντας τη βόλτα, τη χαρά και τη διασκέδασή τους. Σημείωσε ότι οι άνθρωποι με τα γιλέκα, τα τατουάζ και τα σκουλαρίκια δεν είναι άγριοι, αλλά φυσιολογικοί που τους αρέσει να απολαμβάνουν την ελευθερία τους. Ενημέρωσε ότι είναι η 4η φορά που γίνεται φέτος μια τέτοια εκδήλωση και πως συμμετέχουν 50 μοτοσυκλέτες από την Ελλάδα, 10 από τη Βουλγαρία και μια κοπέλα από το Λίβανο. 

Ο κ. Διακοδημήτρης κάλεσε όλη την Καλαμάτα, αύριο Σάββατο στις 9 το βράδυ, να παραστεί στη συναυλία με τους “Sober on Tuxedos”, στην κεντρική πλατεία, “για να διασκεδάσει και να χορέψει μαζί μας στους ρυθμούς της ροκ”.

Εκ μέρους του δήμου τους μοτοσυκλετιστές με τις Χάρλεϊ-Ντέιβιντσον υποδέχθηκε ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Μπούχαλης, ο οποίος προέτρεψε να γίνει πανευρωπαϊκή συνάντηση τέτοιων μηχανών στην Καλαμάτα και η πόλη να ενταχθεί στους πανελλαδικούς προορισμούς των ιδιοκτητών τους.

Γ.Σ.


NEWSLETTER