Τετάρτη, 07 Φεβρουαρίου 2018 08:44

Στις 28 Απριλίου ξεκινούν οι πτήσεις Καλαμάτα - Βρυξέλλες

Γράφτηκε από την

 

Στις 28 Απριλίου ξεκινούν οι απευθείας πτήσεις της Brussels Airlines από και προς το αεροδρόμιο της Καλαμάτας, που θα διαρκέσουν έως τις 6 Οκτωβρίου.

Με ευκαιρία την έναρξη μέσα στο επόμενο διάστημα της αεροπορικής σύνδεσης με τις Βρυξέλλες, η Περιφέρεια Πελοποννήσου συμμετείχε στη Διεθνή Εκθεση «Salon des Vacances 2018», η οποία πραγματοποιήθηκε στο ιστορικό εκθεσιακό κέντρο Βρυξελλών (Brussels EXPO), από 1 έως 4 Φεβρουαρίου. Οπως άλλωστε αναφέρει και η σχετική ανακοίνωση “η συμμετοχή στη συγκεκριμένη έκθεση εντάσσεται στο πλαίσιο των εξωστρεφών δράσεων της Περιφέρειας για στήριξη νέων προορισμών όπως αυτή των Βρυξελλών”.

Την περιφερειακή αρχή εκπροσώπησαν η θεματική αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης Ντίνα Νικολάκου μαζί με υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφέρειας, και ήρθαν σε επαφή με φορείς της τουριστικής αγοράς του Βελγίου. Μάλιστα, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο για την Πελοπόννησο στο stand του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, φιλοξενήθηκαν εκπρόσωποι τουριστικών επιχειρήσεων της Πελοποννήσου οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν ειδικά εμπειρικά προϊόντα βασισμένα στο θεματικό τουρισμό.

Το περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου επισκέφτηκαν η υπουργός Τουρισμού Ελενα Κουντουρά και ο γ.γ. Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης Γιώργος Τζιάλλας.