Τρίτη, 20 Μαρτίου 2018 08:58

Πτήσεις για Καλαμάτα από 30 διεθνή αεροδρόμια

Γράφτηκε από την
Πτήσεις για Καλαμάτα από 30 διεθνή αεροδρόμια

 

Συνολικά 30 διεθνείς προορισμούς θα εξυπηρετεί φέτος το καλοκαίρι το αεροδρόμιο της Καλαμάτας, όπως προκύπτει από το πρόγραμμα της θερινής περιόδου που δημοσιοποιήθηκε.

Οι 12 από αυτούς θα συνδέονται με τη μεσσηνιακή πρωτεύουσα με πτήσεις της Aegean και οι υπόλοιποι από διάφορες ξένες κρατικές και ιδιωτικές αεροπορικές εταιρείες. Μεταξύ των νέων προορισμών φέτος περιλαμβάνονται η Γενεύη, το Βουκουρέστι, η Λάρνακα, η Λισαβόνα και το Ερεβάν της Αρμενίας.

Ηδη οι διεθνείς πτήσεις από την Καλαμάτα έχουν ξεκινήσει από τον περασμένο μήνα, με τη σύνδεση μέσω της Aegean της μεσσηνιακής πρωτεύουσας με το Μόναχο, ενώ από την ερχόμενη Κυριακή 25 Μαρτίου ξεκινά και η πρώτη φετινή σύνδεση της μεσσηνιακής πρωτεύουσας με το Λονδίνο με πτήσεις της Easy Jet.

Αναλυτικά, οι προορισμοί που θα εξυπηρετεί η Aegean από το αεροδρόμιο Καλαμάτας είναι: Παρίσι, Στοκχόλμη, Κοπεγχάγη, Μόσχα, Ερεβάν, Τελ Αβίβ, Λιόν, Ναντ, Μόναχο, Ντίσελντορφ, Μιλάνο και Λάρνακα. Οι υπόλοιποι προορισμοί είναι: Λονδίνο, Αμστερνταμ, Βιέννη, Ρώμη, Γενεύη, Βουκουρέστι, Μπρατισλάβα, Πράγα, Βαρσοβία, Λισαβόνα, Οσλο, Βρυξέλλες, Λιλ, Στουτγκάρδη, Φρανκφούρτη, Κολωνία, Ινσμπρουκ, Μάντσεστερ και Κατοβίτσε.

Στη διάρκεια της φετινής θερινής περιόδου, εξ άλλου, στην Καλαμάτα θα προσεγγίζουν αεροσκάφη των εξής εταιρειών: British Airways (σύνδεση με Λονδίνο), Condor (Στουτγκάρδη, Μόναχο, Φρανκφούρτη), Travel Services (Ναντ, Λιον, Παρίσι, Μπρατισλάβα, Πράγα), Transavia (Αμστερνταμ, Λιλ), Air Horizon (Μιλάνο), Laudamotion (Βιέννη), Eurowings (Βιέννη), Blue Panorama (Ρώμη), Air One (Μιλάνο), IsrAir (Τελ Αβίβ), British Airways (Λονδίνο), Easy Jet (Λονδίνο), Arkia (Τελ Αβίβ), Tarom Airlines (Βουκουρέστι), Small Planet (Κατοβίτσε), Polish Airlines (Βαρσοβία, Βουκουρέστι), Yamar Air (Μόσχα), TradeAir (Λιλ), TUI (Φρανκφούρτη), ASL Airlines (Λισαβόνα), British Airways (Λονδίνο), Skandinavian (Οσλο), Brussels Air (Βρυξέλλες), Swiss Airline (Γενεύη), Austrian (Βιέννη), AvantiAir (Ινσμπρουκ) και Thomas Cook (Μάντσεστερ, Κολωνία, Λονδίνο).


NEWSLETTER