Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2021 08:47

Κρουαζιερόπλοια ξανά στο λιμάνι της Καλαμάτας

 

Τα κρουαζιερόπλοια επιστρέφουν, θα δέσουν ξανά στο λιμάνι της Καλαμάτας τη φετινή τουριστική περίοδο. Από τον Ιούλιο έως και τον Σεπτέμβριο έχουν προγραμματιστεί 9 αφίξεις κρουαζιεροπλοίων, σύμφωνα με την ενημέρωση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου.

Συγκεκριμένα, αναμένεται να καταπλεύσουν:

  • Το κρουαζιερόπλοιο “Viking Sea” στις 14 Ιουλίου, στις 3 και 23 Αυγούστου και στις 12 Σεπτεμβρίου. Θα έρχεται από τη Μάλτα και θα έχει προορισμό τον Πειραιά. Θα πιάνει στις 8 το πρωί και θα αναχωρεί στις 5 το απόγευμα.
  • Το κρουαζιερόπλοιο “Viking Venus” στις 16 Αυγούστου, στις 5 και 25 Σεπτεμβρίου. Θα έρχεται από τη Μάλτα και θα έχει προορισμό τον Πειραιά. Θα πιάνει στις 8 το πρωί και θα αναχωρεί στις 6 το απόγευμα.
  • Το κρουαζιερόπλοιο “Hamburg” στις 30 Αυγούστου. Θα έρχεται από τη Μάλτα και θα έχει προορισμό τον Πειραιά. Θα καταπλεύσει στις 8.30 το πρωί και θα αναχωρήσει στις 4 το απόγευμα.
  • Το κρουαζιερόπλοιο “Horizon” στις 17 Οκτωβρίου. Θα έρχεται από το Αργοστόλι με προορισμό τα Χανιά.  Θα καταπλεύσει στις 8 το πρωί και θα αναχωρήσει στις 6 το απόγευμα.