Τρίτη, 22 Μαρτίου 2022 09:23

Γεμίζουν τα ξενοδοχεία για το 3ημερο της 25ης: Φουλ η Μάνη – Ακολουθεί η Καλαμάτα

 

 

Ελάχιστα δωμάτια έχουν μείνει διαθέσιμα για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου στα ξενοδοχεία της Μεσσηνίας, ενώ κλεισμένα είναι και τα περισσότερα καταλύματα βραχυχρόνιας μίσθωσης.

Σύμφωνα με χθεσινή έρευνα της "Ε", στο booking.com δεν έχει διαθέσιμο δωμάτιο το 76% των ξενοδοχείων της Καλαμάτας, το 93% των μονάδων της Μάνης, το 89% των  ξενοδοχείων του Πεταλιδίου, το 87% της Μεθώνης και το 77% της Κορώνης. Σύμφωνα με την ίδια έρευνα, στην πλατφόρμα της Airbnb για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου στην Καλαμάτα είναι μισθωμένο το 67,8% των καταλυμάτων, στη Δυτική  Μάνη το 80,9% και στο Δήμο Πύλου - Νέστορος το 48,8%.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της businessdaily.gr: "Οι αρκαδικοί προορισμοί βρίσκονται και το τριήμερο της 25ης Μαρτίου στις top επιλογές των ταξιδιωτών, με τις προκρατήσεις να αγγίζουν το 100% και η μόνη διαθεσιμότητα να καταγράφεται σε γειτονικά χωριά όπως ο Καρδαράς, όπου το κόστος για 2 διανυκτερεύσεις κυμαίνεται στα 500 ευρώ για κατοικία 65 τ.μ. με 2 υπνοδωμάτια. Η διαθεσιμότητα στη Δημητσάνα είναι μηδενική, ενώ στη Βυτίνα διατίθενται μόλις 2 ακίνητα προς μίσθωση". Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ: "Τα Τρίκαλα Κορινθίας, μια περιοχή που πρωταγωνίστησε τις ημέρες των εορτών (Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά) αλλά και το τριήμερο της Καθαρής Δευτέρας, καταγράφει διαθεσιμότητα μόλις 5 ακινήτων". Αυξημένη πληρότητα παρουσιάζουν και τα καταλύματα σε Λουτράκι, Ναύπλιο και Γύθειο.

Θ.Λ.