Τρίτη, 07 Ιουλίου 2015 18:09

Hot προορισμός και για γκέι η Μεσσηνία

Η Μεσσηνία αναδεικνύεται μέσα στους 24 καλύτερους προορισμούς στην Ελλάδα, σύμφωνα με το γραφείο διακοπών για γκέι πελάτες "Destsetters" - το οποίο προτείνει στους τουρίστες μαγικές και αξέχαστες διακοπές στην Ελλάδα, παρά το θόρυβο των αρνητικών δημοσιευμάτων που κατακλύζει τα διεθνή ΜΜΕ.

Η Ανδρος αλλά και η Θεσσαλονίκη, τα Κύθηρα αλλά και η Μύκονος, η Μεσσηνία αλλά και η Σαντορίνη, η Ιος αλλά και η Χαλκιδική, η Ζάκυνθος αλλά και η Νάουσα, είναι κάποιες από τις προτεινόμενες ελληνικές περιοχές.

Σχετικά με τα αρνητικά δημοσιεύματα, τα σχετικά με την κρίση και τις πολιτικές εξελίξεις, αναφέρεται πως «...Κανείς όμως δε μιλά για την ευγένεια και τη φιλικότητα των κατοίκων της, οι οποίοι ακόμα κι αυτές τις δύσκολες στιγμές, κρατούν το χαμόγελο στο στόμα και προσφέρουν θερμή υποδοχή σε όλους τους επισκέπτες. Εξάλλου, η Ελλάδα παραμένει ένας από τους πιο όμορφους και ασφαλείς προορισμούς στον κόσμο».

Μέσα στο πλήγμα που δέχεται ο τουρισμός, το εν λόγω γραφείο αναδεικνύει μια θετική εικόνα της χώρας μας. 

Περισσότερα μπορεί κανείς να δει στο http://www. destsetters.com/en/gay-lesbian-hotels-greece/destinations, όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της η Ομάδα Υποστήριξης Φίλων LGBT Μεσσηνίας.