Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2016 16:18

Το 1ο Φόρουμ Τουρισμού για την Τριφυλία

Γράφτηκε από τον
Το 1ο Φόρουμ Τουρισμού για την Τριφυλία

Το 1ο Φόρουμ Τουρισμού για την Τριφυλία διοργανώνεται από την Ενωση Ξενοδόχων και Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Τριφυλίας, υπό την αιγίδα του δήμου, με θέμα «Τουριστική συνείδηση και δυνατότητες ανάπτυξης της περιοχής» αυτή την Κυριακή στις 10.30 το πρωί στην αίθουσα εκδηλώσεων «Αλέκος Παπαδόπουλος» στην Κυπαρισσία. 

Ομιλητές θα είναι: Η Ελενα Γκίκα, διευθύντρια ανθρώπινου δυναμικού της Costa Navarino με θέμα «Χαμογελάω γιατί υπάρχει λόγος. Συναισθηματική νοημοσύνη και γλώσσα σώματος». Ο δρ. Δημήτριος Πετρόπουλος αναπληρωτής καθηγητής Γεωργικής Οικονομίας ΤΕΙ Πελοποννήσου με θέμα «Συνύπαρξη αγροτικού και τουριστικού προϊόντος». Ο Βασίλειος Παπαδόπουλος δρ. μηχανικός Η/Υ και Πληροφορικής με θέμα «Τεχνολογία - τουρισμός το αύριο είναι εδώ». Ο δρ. Γιάννης Κριτσωτάκης σύμβουλος σε θέματα επικοινωνίας - συγγραφέας με θέμα «Πελάτης, ποιος είναι και πώς θα τον κερδίσω».

Με την ολοκλήρωση των ομιλιών θα υπάρχει συζήτηση και θα ακολουθήσει μπουφές φιλοξενίας με τοπικές γεύσεις.

Οπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση των διοργανωτών «όραμά μας είναι το Φόρουμ Τουρισμού Τριφυλίας να καταστεί εργαλείο ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης των παραγωγικών τάξεων και συνάμα να αποτελέσει πύλη διαλόγου, ανταλλαγής απόψεων και συνεργασίας μεταξύ επιχειρηματιών, επιστημόνων και στελεχών του τουριστικού κλάδου. Ο κάθε ένας από αυτούς θα προσφέρει τη γνώση και την εξειδικευμένη εμπειρία στο πολυδιάστατο κομμάτι του τουρισμού, για την αποτελεσματικότερη ανάπτυξη της τουριστικής, πολιτιστικής και εμπορικής κίνησης στην Τριφυλία».

Κ.Μπ.


NEWSLETTER