Κυριακή, 11 Ιουλίου 2021 08:51

Εργα οδικής ασφάλειας στο Πύργος - Καλό Νερό

 

Τα έργα αναβάθμισης της οδικής ασφάλειας στον άξονα Πύργος - Καλό Νερό επιθεώρησαν χθες ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος και η διευθύντρια της Ειδικής Υπηρεσίας Δημοσίων Έργων Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και  Ιονίου, Ακριβή Χάραρη.

Παρόντες ήταν οι πρόεδροι Καλού Νερού, Αγαλιανής και Ελαίας Α. Σκλάβου, Ι. Παρασκευόπουλου, Ι. Γάλλου αντίστοιχα, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων ΠΕ Μεσσηνίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Περιφέρειας: "Η συζήτηση που ακολούθησε στην ως άνω συνάντηση ήταν αναλυτική για την μέχρι τώρα πορεία αλλά και την δρομολογημένη εξέλιξη του έργου. Από τον αντιπεριφερειάρχη κατατέθηκε αίτημα για την αύξηση του επιπέδου ηλεκτροφωτισμού σε όλες τις διασταυρώσεις, όπου παρατηρείται αυξημένη κυκλοφορία. Παράλληλα ζητήθηκε να γίνει προσαρμογή με ασφαλτοστρώσεις σε όλες τις κάθετες οδούς του εθνικού άξονα αλλά και στον κόμβο του Καλού Νερού προς Καλαμάτα και Κυπαρισσία. Ειδικότερα για το σημείο αυτό ζητήθηκε από τον αντιπεριφερειάρχη να υλοποιηθεί με ασφαλτική στρώση και το τμήμα Καλό Νερό – Κυπαρισσία. Επιπλέον για τον κόμβο του Καλού Νερού ζητήθηκε να γίνει ανασχεδιασμός του ηλεκτροφωτισμού του και να υπάρχει ενιαία αντιμετώπιση, διότι απαιτείται αντικατάσταση κυρίως των τσιμεντοϊστών, λόγω παλαιότητας".