Παρασκευή, 07 Ιουνίου 2013 08:00

Μέσα στο καλοκαίρι πιο εντατικές εργασίες: Ανεβαίνει ο ρυθμός των έργων στον περιφερειακό (φωτογραφίες)

"Αρκετά δυναμικά δουλεύεται ο περιφερειακός αυτοκινητόδρομος της Καλαμάτας", παρατήρησε στην "Ε" ο υπεύθυνος εργασιών του "Μορέα" Θανάσης Βρέκος.

Επιβεβαίωσε ότι εργάζονται σ’ όλα τα μέτωπα που μπορούν και πως περιμένουν τις αποφάσεις των δικαστηρίων για τις απαλλοτριώσεις, ώστε μέσα στο καλοκαίρι να δουλέψουν πιο εντατικά

Στο δρόμο προς τα Λέικα γίνονται οι εργασίες κατασκευής του ανισόπεδου κόμβου. Ο περιφερειακός θα περάσει κάτω από το δρόμο, όπως και πιο πέρα, στο δρόμο προς Κουταλά, όπου ακόμα δεν ξεκίνησαν οι εργασίες για να εφαρμόζονται οι εγκεκριμένες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Εντατικά δουλεύεται το μέτωπο πάνω από την Αγιάννα, δυτικά από το δρόμο προς τον Αγιο Φανούριο, όπου μεταξύ άλλων εργασιών θα κατασκευαστούν και "κατ εντ κάβερ". Στην περιοχή από τα Λέικα προς την Αγιάννα έχουν φτιαχτεί κιβώτια ομβρίων και άλλα τεχνικά υποδομής.

"Εχει ανέβει ο ρυθμός αρκετά και ανεβαίνει περισσότερο μέρα με τη μέρα", παρατήρησε ο κ. Βρέκος. Επεσήμανε ότι σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις του υπουργείου Ανάπτυξης και Υποδομών μέσα στο καλοκαίρι θα μπορούν να δουλέψουν και στον Αντικάλαμο, να συνεχίσουν το έργο της γέφυρας πάνω από τον υφιστάμενο εθνικό δρόμο, δίπλα στον υποσταθμό της ΔΕΗ.

Γ.Σ.