Σάββατο, 01 Φεβρουαρίου 2014 16:18

Η βροχή προκάλεσε καθίζηση στο Μηλιώτη

Η καθίζηση στο δρόμο στο Μηλιώτη «οφείλεται στις βροχοπτώσεις και δεν έχει καμία συσχέτιση με τον προχθεσινό σεισμό», αναφέρει η Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας σε χθεσινή ανακοίνωσή της, μετά την επίσκεψη στην περιοχή του αντιπεριφερειάρχη Παναγιώτη Αλευρά με κλιμάκιο μηχανικών.

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «το ίδιο φαινόμενο είχε παρατηρηθεί και τα προηγούμενα χρόνια. Δόθηκε εντολή στις τεχνικές υπηρεσίες για άμεση παρέμβαση με διάνοιξη αποστραγγιστικών τάφρων και αποκατάσταση οδοστρώματος».

Ο κ. Αλευράς επισκέφθηκε και τον επαρχιακό δρόμο Μεσσήνη - Στρέφι, όπου αποκαθίσταται ζημιά που έχει υποστεί παλιά γέφυρα πριν το Στρέφι και λόγω των εργασιών ο δρόμος θα παραμένει κλειστός για ένα πενθήμερο, έτσι ώστε να σταθεροποιηθεί το οδόστρωμα πλήρως.

 

Ζημιές από τις τελευταίες βροχοπτώσεις έχουν διαπιστωθεί ακόμα στο δρόμο Ριζόμυλος - Πύλος λίγο πριν την είσοδο της Πύλου και στο δρόμο Αμπελόφυτο - Χώρα, λίγο πριν την είσοδο της Χώρας, όπου θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για πλήρη αποκατάσταση της κυκλοφορίας.