Τρίτη, 31 Μαρτίου 2015 10:34

Πέφτει άσφαλτος στον κόμβο του Αεροδρομίου Καλαμάτας (βίντεο)

Ασφαλτος πέφτει σήμερα στον υπό ολοκλήρωση κόμβο του Αεροδρομίου Καλαμάτας, στο ρεύμα προς Ασπρόχωμα και η ταλαιπωρία των οδηγών πρόκειται να πάρει τέλος, σύμφωνα με ενημέρωση από τον ανάδοχο.

Χθες το συνεργείο δούλευε εντατικά στο συγκεκριμένο σημείο, ολοκληρώνοντας την οδοστρωσία, προκειμένου να γίνει σήμερα η ασφαλτόστρωση. Η κυκλοφορία διεξαγόταν εκ περιτροπής από το ρεύμα προς Μεσσήνη, όπου η παρέμβαση έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, με ολιγόλεπτη καθυστέρηση και μικρές ουρές αυτοκινήτων από τις δύο κατευθύνσεις. 

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.



Σύμφωνα με τον ανάδοχο, με τη σημερινή ασφαλτόστρωση ολοκληρώνεται το έργο του κόμβου στο μεγαλύτερο μέρος του, παραδίδονται στην κυκλοφορία και τα δύο ρεύματα και οι εργασίες που απομένουν δεν αναμένεται να επηρεάσουν, να προκαλέσουν και άλλη ταλαιπωρία στους οδηγούς. Πέρα από τα στηθαία και τη σήμανση - διαγράμμιση, πρόκειται να τοποθετηθούν φώτα και στο ρεύμα προς Ασπρόχωμα. Η λειτουργία του φωτισμού στον κόμβο, κατά τον ανάδοχο, θα καθυστερήσει, καθώς η ΔΕΗ δεν έχει ακόμα τη σύνδεση.

Γ.Σ.