Τετάρτη, 09 Σεπτεμβρίου 2015 18:32

Συνεδρίαση της Επιτροπής Πολιτιστικού Σχεδιασμού του KALAMATA:21

Η 3η συνεδρίαση της Επιτροπής Πολιτιστικού Σχεδιασμού θα γίνει αύριο Πέμπτη στις 7 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Πανεπιστημίου. Οι συνεδριάσεις είναι ανοιχτές προς παρακολούθηση από τους πολίτες. 

Σύμφωνα με όσα συζητήθηκαν στη 2η συνεδρίαση της Επιτροπής Πολιτιστικού Σχεδιασμού, η Καλαμάτα είναι μια «Πόλις – Πολύτροπος».  Η συζήτηση σχετικά με την ταυτότητα της Καλαμάτας θα συνεχιστεί και κατά την 3η συνεδρίαση της Επιτροπής Πολιτιστικού Σχεδιασμού (ΕΠΣ), καθώς επίσης θα συζητηθούν η δομή της Πολιτιστικής Στρατηγικής και το όραμα για την Καλαμάτα.

Τα μέλη της Επιτροπής έχουν ήδη λάβει τα αποτελέσματα των 8 ομάδων εργασίας και τα αποτελέσματα της έρευνας που διεξήγαγε το Γραφείο Υποψηφιότητας KALAMATA:21 τους μήνες Ιανουάριο – Μάρτιο σχετικά με την «Πολιτιστική ταυτότητα και ζωή της Καλαμάτας», στοιχεία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και θα συζητηθούν κατά τις συνεδριάσεις της Επιτροπής. 

Τα πρακτικά των συνεδριάσεων έχουν σταλεί στα μέλη της Επιτροπής και είναι διαθέσιμα στο website του KALAMATA:21 www.kalamata21.eu.