Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2016 11:21

Εκλεισε χθες το απόγευμα το τμήμα Παραδείσια - Τσακώνα 

Λίγο πριν τις 4 χθες το απόγευμα έκλεισε το τμήμα Παραδείσια - Τσακώνα του αυτοκινητόδρομου, και έτσι η κυκλοφορία διεξάγεται από τον παλιό εθνικό δρόμο και τις στροφές της Τσακώνας. 

Αιτία, οι εργασίες σύνδεσης της τοξωτής γέφυρας με το δρόμο, ώστε να παραδοθεί η γέφυρα και να ολοκληρωθεί επιτέλους το πολύπαθο τμήμα Παραδείσια - Τσακώνα, μετά από ταλαιπωρία και καθυστέρηση χρόνων. Εκτιμάται ότι αυτές οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα διαρκέσουν μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας, έως και τις 24 Ιανουαρίου.

Οι οδηγοί πρέπει να έχουν υπομονή και να δείχνουν προσοχή, γιατί στον παλιό δρόμο πριν και μετά το Δερβένι υπάρχουν σημεία με λακκούβες, ενώ στις στροφές της Τσακώνας, στο ύψος του γιατρού, υπάρχει σημείο με κατολίσθηση το οποίο έχει καλυφθεί προσωρινά με πλαστικά εμπόδια. 

Χθες το μεσημέρι, συνεργείο της Περιφέρειας Πελοποννήσου διαπλάτυνε και καθάριζε το δρόμο, ενώ ενίσχυε τη σήμανση στο συγκεκριμένο σημείο.

Με το κλείσιμο του Παραδείσια - Τσακώνα οι οδηγοί δεν πληρώνουν διόδια στο σταθμό της Βελιγοστής και στον πλευρικό των Παραδεισίων.

Γ.Σ.