Τετάρτη, 01 Μαρτίου 2017 19:03

Παρέμβαση Κόλλια για τον τοπικό αστυνομικό στα Φιλιατρά

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Παρέμβαση Κόλλια για τον τοπικό αστυνομικό στα Φιλιατρά

Κόντρα στην κοινή λογική είναι η μη παραχώρηση χώρου για τον τοπικό αστυνόμο στα Φιλιατρά από την δημοτική αρχή, τονίζει σε γραπτή του δήλωση ο πρώην δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας.

Με αφορμή το άρμα του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης στο καρναβάλι γι' αυτό το θέμα και όλα όσα έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα, τονίζει ότι όσα ανέφερε ο δήμαρχος στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με την στέγαση του τοπικού αστυνόμου μόνο στο καρναβαλικό κλίμα μπορούν να ενταχθούν. Χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα τονίζει ότι «δεν συγχωρούνται εμμονές, προχειρότητες και πειραματισμοί από τη μια και πείσματα, εγωισμοί και σκοπιμότητες από την άλλη».

Αναλυτικά στη δήλωσή του ο κ. Κόλλιας αναφέρει: «Το άρμα που κέρδισε τις εντυπώσεις στο καρναβάλι των «Φούληδων» στα Φιλιατρά ήταν αυτό του Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών. «Ο άστεγος σερίφης», με σφραγισμένο το αστυνομικό τμήμα και τον «τοπικό αστυνόμο» σε παγκάκι της πλατείας…

Μια ευρηματική απόδοση του παραλογισμού. Προεχόντως βέβαια της κυβέρνησης, που κόντρα σε όλα τα βάσιμα επιχειρήματα έχει αποφασίσει την κατάργηση του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιατρών. Αλλά και της δημοτικής αρχής, που κόντρα στην κοινή λογική δεν παραχωρεί χώρο για τη στέγαση του «τοπικού αστυνόμου». (Προτάσεις σαν και αυτές που φέρεται να διατύπωσε ο δήμαρχος στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου -όπως τουλάχιστον αποτυπώθηκαν στα ΜΜΕ- για στέγαση στα γραφεία της ΔΕΗ ή στο Κέντρο Υγείας(!) μόνο στο καρναβαλικό κλίμα της εποχής μπορούν να αποδοθούν).

Ωστόσο για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα δεν χωρούν αστεϊσμοί. Και  βέβαια δεν συγχωρούνται εμμονές, προχειρότητες και πειραματισμοί από τη μια και πείσματα, εγωισμοί και σκοπιμότητες από την άλλη. Και στη μέση να συνθλίβεται ο πολίτης.

Υπάρχει καιρός για διορθώσεις. 

Υ.Γ. Θα ήθελα να συγχαρώ τον Εμπορικό Σύλλογο Κυπαρισσίας για τη συμμετοχή του στο Φιλιατρινό Καρναβάλι. Απέδειξε ότι τα "σύνορα" στα Διπόταμα, μεταξύ Φιλιατρών – Κυπαρισσίας μπορεί να γκρεμιστούν».

 

Κ.Μπ.

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER