Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017 14:29

Ο Ιταλός πρεσβευτής στο δήμαρχο Μεσσήνης 

Τον δήμαρχο Μεσσήνης Γιώργο Τσώνη επισκέφθηκε χθες το πρωί, στο Δημαρχείο, ο πρεσβευτής της Ιταλίας στη χώρα μας Λουίτζι Μάρας.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν επίσης ο οικονομικός ακόλουθος της Πρεσβείας της Ιταλίας στην Ελλάδα Ενρίκο Μπαρμπάτο, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκος Κοτταρίδης, οι αντιδήμαρχοι, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Στάθης Αναστασόπουλος και άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι.

Τον πρεσβευτή συνόδευαν, η επίτιμη πρόξενος της Ιταλίας στη Νότια Πελοπόννησο Μαργαρίτα Μποβιτσέλι και ο πρόεδρος του  Μανιατακείου Ιδρύματος Δημήτρης Μανιατάκης με τη σύζυγό του Ελένη Μανιατάκη - Ταγωνίδη.

Χθες στις 7 το απόγευμα, ο Ιταλός πρεσβευτής παρέστη στα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας «Ιχνη Μεσογείου» του συμπατριώτη του φωτογράφου Ινο Λουτσία, στο Φιλοσοφικό Κέντρο.

Η έκθεση, που τελεί υπό την αιγίδα της Ιταλικής Πρεσβείας στην Ελλάδα -και πραγματοποιείται σε συνεργασία της ΚΕΑΔΗΜ με το επίτιμο Προξενείο Ιταλίας στη Νότια Πελοπόννησο- θα διαρκέσει μέχρι και τις 27 Απριλίου και θα είναι επισκέψιμη από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή 11 π.μ. με 1 μ.μ. και 7 με 9 μ.μ.