Πέμπτη, 06 Απριλίου 2017 15:35

Κατσίβελας για Κωνσταντινέα: “Τα αστυνομικά τμήματα τα έκλεισε η κυβέρνηση”

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Κατσίβελας για Κωνσταντινέα: “Τα  αστυνομικά τμήματα τα έκλεισε η κυβέρνηση”

 

«Τα  αστυνομικά τμήματα τα έκλεισε η κυβέρνηση και γι' αυτό θα κριθεί», σημειώνει ο δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας σε γραπτή του δήλωση μετά τα όσα ανέφερε ο βουλευτής Μεσσηνίας Πέτρος Κωσταντινέας σε δημόσια εκδήλωση σχετικά με το κλείσιμο του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιατρών.

Περνώντας μάλιστα στην αντεπίθεση σημειώνει: «Πρέπει να μάθει κάποια στιγμή ο κ. Κωνσταντινέας ότι οι αποφάσεις συνοδεύονται πάντα από την ευθύνη τους και πρέπει να έχει τον ανδρισμό να τις αναλαμβάνει. Αλλιώς θα παραμείνει ένα ατύχημα της εποχής με ημερομηνία λήξης που πλησιάζει».

Αναλυτικά στην δήλωσή του ο κ. Κατσίβελας αναφέρει: «Ο κ. Κωνσταντινέας άρχισε πάλι τα γνωστά παραληρήματά του. Ψάχνοντας εναγωνίως να βρει άλλοθι των επιλογών του αλλά και του αντίστοιχου υπουργείου. Με κατηγορεί, πάντα εν απουσία μου, ότι ευθύνομαι για το κλείσιμο του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιατρών.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά για να σταματήσει αυτό το παραμύθι: 

1. Ο κ. Κωνσταντινέας στις 19 Ιουνίου 2016 στην εορτή του Αγίου Πνεύματος δήλωσε κατά την επίσκεψή του στην Κυπαρισσία:

«Πιστεύω ότι η κοινή λύση, που δεν υπήρχε το Τμήμα στους Γαργαλιάνους και το θεώρησα σωστό να μείνει θα μείνει. Ξέρετε ότι όλοι θέλουν ένα Τμήμα στον τόπο τους. Εμένα δε μ’ ενδιαφέρει να θέλω ένα Τμήμα στον τόπο μου. Εμένα μ’ ενδιαφέρει να υπάρχει ασφάλεια στους πολίτες και να μην είναι τύποις τα Τμήματα! Να υπάρχει ουσιαστική αστυνόμευση δίπλα στον πολίτη σ’ όποιο πρόβλημα. Και σας λέω αυτή τη στιγμή στο Κοπανάκι ή στα Φιλιατρά αν γίνει περιστατικό δεν μπορεί να φύγει αστυνομικός». Το ξέχασε;

2. Δεν υπάρχει δημόσια δήλωση, ομιλία ή παράστασή μου πουθενά (!!!) που να μην υποστηρίζω, ότι πρέπει να μείνουν ανοιχτά τα Αστυνομικά Τμήματα Φιλιατρών και Κοπανακίου. Υπάρχει καμία δήλωση του κ. Κωνσταντινέα που να υποστηρίζει ότι πρέπει να μείνει  ανοιχτό έστω ένα από αυτά τα Αστυνομικά Τμήματα ή και τα δύο; Δεν ξέρω καμιά!!!

3. Στην τελευταία συνάντηση με τον γ.γ. κ Αναγνωστάκη, στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, με την παρουσία δημοτικών συμβούλων όλων των παρατάξεων του δήμου μας αλλά και του ιδίου του κ. Κωνσταντινέα, ζητήσαμε ανυποχώρητα να παραμείνουν ανοιχτά τα Αστυνομικά Τμήματα και εγώ προσωπικά και του Κοπανακίου. Αυτά δεν τα άκουσε;

4. Ο ίδιος ο πρωθυπουργός δεσμεύτηκε να εξετάσει το θέμα μετά την συνάντησή του με στελέχη της πλειοψηφίας του Δήμου Τριφυλίας όταν επισκέφθηκε την Καλαμάτα για τα εγκαίνια του περιμετρικού της Καλαμάτας, χωρίς ποτέ να γίνει τίποτα. Γιατί τον εκθέτει;

5. Ποιος τελικά πήρε την απόφαση να κλείσουν τα Αστυνομικά Τμήματα; Εγώ ή η κυβέρνηση; Μην τρελαθούμε σε αυτό τον τόπο!!!

Για να τελειώνουμε αυτό το παραμύθι. Τα Αστυνομικά Τμήματα τα έκλεισε η κυβέρνηση και γι' αυτό θα κριθεί!!!

Πρέπει να μάθει κάποια στιγμή ο κ. Κωνσταντινέας ότι οι αποφάσεις συνοδεύονται πάντα από την ευθύνη τους και πρέπει να έχει τον ανδρισμό να τις αναλαμβάνει. Αλλιώς θα παραμείνει ένα ατύχημα της εποχής με ημερομηνία λήξης που πλησιάζει».

Κ.Μπ.

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER