Πέμπτη, 04 Μαϊος 2017 08:57

Τέλος στη μεσημεριανή δωρεάν στάθμευση στα πάρκινγκ του Νέδοντα

Γράφτηκε από την
Τέλος στη μεσημεριανή δωρεάν στάθμευση στα πάρκινγκ του Νέδοντα

 

Τέλος στη μεσημεριανή δωρεάν στάθμευση στα πάρκινγκ του Νέδοντα μπήκε από την Τρίτη. Κι αυτό στο πλαίσιο της... μεταβατικής περιόδου για την ανάληψη της διαχείρισης των χώρων στάθμευσης από ιδιώτη.

Από την Τρίτη λοιπόν τα δύο πάρκινγκ του Νέδοντα λειτουργούν με χρέωση 0,50 ευρώ την ώρα τις καθημερινές από τις 8 το πρωί έως και τις 9 το βράδυ, χωρίς δηλαδή το μέχρι πρότινος δωρεάν μεσημεριανό διάλειμμα (2-5). Ελεγχόμενο παραμένει το πάρκινγκ και τα Σάββατα από τις 8 το πρωί έως και τις 2 το μεσημέρι, ενώ ελεύθερη παραμένει η στάθμευση στους χώρους αυτούς το υπόλοιπο του Σαββάτου, τις Κυριακές και τις αργίες. 

Αμετάβλητα παραμένουν τα μέχρι σήμερα ισχύοντα ωράρια στις περιοχές, όπου υπάρχει ελεγχόμενη στάθμευση με ξυστή κάρτα, ακόμα και στον παράδρομο του κεντρικού πάρκινγκ του Νέδοντα.

Η διαχείριση και ο έλεγχος των δύο πάρκινγκ παραμένει στο Δήμο Καλαμάτας και το μέτρο του περιορισμού της δωρεάν μεσημεριανής στάθμευσης εφαρμόζεται μεταβατικά, ώστε να υπάρξει εξοικείωση του κοινού με τα νέα δεδομένα ενόψει της διαχείρισής τους από όποια εταιρεία τελικά προκύψει από διαγωνιστική διαδικασία.


NEWSLETTER