Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2017 09:01

Καλαμάτα: Πλαστικά κολονάκια μετά το θανατηφόρο στη διάβαση της Παπαφλέσσα

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)
Καλαμάτα: Πλαστικά κολονάκια μετά το θανατηφόρο στη διάβαση της Παπαφλέσσα

 

Με πλαστικά κολονάκια ο Δήμος Καλαμάτας έκλεισε τη διάβαση στην οδό Παπαφλέσσα, λίγο πριν τα φανάρια προς τον περιφερειακό αυτοκινητόδρομο, στα Γιαννιτσάνικα, στο σημείο όπου τραυματίστηκε σοβαρά ο 26χρονος Χρήστος Μάλαμας και λίγες μέρες αργότερα έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Με τα κολονάκια δεν μπορούν πλέον τα αυτοκίνητα να κινηθούν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας για λίγα μέτρα, όπως γινόταν, και να περάσουν απέναντι προς την οδό Δραχμής.

Η δημοτική αρχή τις επόμενες μέρες αναμένεται να κλείσει τελείως τη συγκεκριμένη διάβαση για να μην μπορούν να περάσουν ούτε δίκυκλα, ώστε να μην υπάρχει ο παραμικρός κίνδυνος για την πρόκληση ατυχημάτων.

Σχόλια  

0 # ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΚΡΗΣ 20-12-2017 10:18
Χρήσιμο κι αποτελεσματικό θα είναι (στο εξής) οι κάθε είδους υπεύθυνοι να λειτουργούν όχι ως Επιμηθείς ,αλλά προβλέποντας τα πιθανά αποτελέσματα των πάμπολλων κακοτεχνιών δρόμων κ.α. υποδομών. Διαφορετικά οι πολίτες θα πρέπει να έχουν το λόγο (όχι μόνο δια της ψήφου τους) αλλά και μέσω της δικαιοσύνης . Αν ο δήμαρχος επιθυμεί ευρωπαική πρωτεύουσα ας ξεκινήσει από τα μικρά καθημερινά, διαφορετικά ας μη διαμαρτύρεται όταν τα ακούει στερεοφωνικά ...
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER