Πέμπτη, 01 Φεβρουαρίου 2018 08:58

Καλαμάτα: Σε ιδιώτη από σήμερα η λειτουργία των πάρκινγκ στο Νέδοντα

Γράφτηκε από την
Καλαμάτα: Σε ιδιώτη από σήμερα η λειτουργία των πάρκινγκ στο Νέδοντα

 

 

Ιδιώτης, η ανάδοχος Ελένη Τσουφλίδου, αναλαμβάνει από σήμερα τη λειτουργία και διαχείριση των δημοτικών πάρκινγκ της Καλαμάτας στο Νέδοντα.

Πέρα από την πληρωμή στο ταμείο, θα υπάρχει και αυτόματο σύστημα πληρωμής σε ειδικά μηχανήματα που έχουν τοποθετηθεί στο κεντρικό και στο βόρειο πάρκινγκ.

Η διαχείριση και λειτουργία των πάρκινγκ από Δευτέρα έως Παρασκευή θα διαρκεί από τις 8 το πρωί έως τις 9 το βράδυ και το Σάββατο από τις 8 μέχρι τις 2 το μεσημέρι. Κατά τις υπόλοιπες ώρες και τις επίσημες αργίες, τα πάρκινγκ θα λειτουργούν μέσω του αυτόματου συστήματος, αλλά χωρίς καταβολή οικονομικού ανταλλάγματος. Η τιμή στα δύο πάρκινγκ του Νέδοντα θα παραμείνει στα 50 λεπτά την ώρα. Υπάρχει η δυνατότητα και για μηνιαία κάρτα με 50 ευρώ.

Η Ελ. Τσουφλίδου έχει αναδειχθεί ανάδοχος για τη διαχείριση και λειτουργία των πάρκινγκ του Νέδοντα με συνολική τιμή 465.000 ευρώ, για 5 χρόνια. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό που έχει γίνει, ο Δήμος Καλαμάτας θα εισπράττει τα χρήματα από τα πάρκινγκ (περίπου 350.000 ευρώ το χρόνο) και θα πληρώνει 93.000 ευρώ τον ανάδοχο.

 


NEWSLETTER