Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2018 12:50

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο Δήμος Καλαμάτας για τα σκουπίδια

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο Δήμος Καλαμάτας για τα σκουπίδια

Την κήρυξη του Δήμου Καλαμάτας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης αποφάσισε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης για το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων.

 Ο περιφερειάρχης ενέκρινε την απόφαση μετά από σχετικά αιτήματα του Δήμου Καλαμάτας, που είχαν υποβληθεί με έγγραφα στις 5 και στις 8 Φεβρουαρίου, τα οποία αναφέρουν την τραγική κατάσταση της προσωρινής διαχείρισης απορριμμάτων στην Μαραθόλακκα.

Η απόφαση θα έχει ισχύ ως τις 14 Μαϊου. Πάντως αξίζει να αναφερθεί πως σε ερώτησεις - παρεμβάσεις των συμβούλων της μειοψηφίας Μάκαρη - Αντωνόπουλο για την κατάσταση στη Μαραθόλακκα, την Πέμπτη το βράδυ στο Δημοτικό Συμβούλιο, ο δήμαρχος κ. Νίκας είχε προσπαθήσει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και να υποβαθμίσει τη σοβαρότητα της κατάστασης. 

Σχόλια  

0 # δημότης 18-02-2018 23:40
πόσο έκτακττη ανάγκη είναι πια το θέμα και δεν μπορεί να λυθεί...Τόσο καιρό δεν το ξέρανε και ξαφνικά έγινε έκτακτο... και αφού ξαφνικά έγινε έκτακτο γιατί δεν ακυρώθηκε το καρναβάλι που γέμισε τους δρόμους με σκουπίδια; Αλλά μάλλον είμαστε μόνο για τα καρναβάλια και για να πληρώνουμε αυξημένα δημοτικά τέλη χωρίς παροχές και λόγο.... όλα καλά γινομένα λοιπόν
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER