Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2018 09:09

Πιθανό λουκέτο το βράδυ στο Πάρκο Σιδηροδρόμων Καλαμάτας

Γράφτηκε από την

 

Να κλείνει το Πάρκο Σιδηροδρόμων της Καλαμάτας τις νυχτερινές ώρες “για λόγους προστασίας των εκθεμάτων και του αστικού εξοπλισμού”, σχεδιάζει ο Δήμος Καλαμάτας.

Αυτό θα γίνει, σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου, όταν επεκταθεί σε ύψος η περίφραξη στη δυτική πλευρά του πάρκου και τοποθετηθούν και πόρτες. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται η υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο για τις συγκεκριμένες παρεμβάσεις.

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι εγκρίθηκε από το Ελεγκτικό Συνέδριο ο διαγωνισμός για την αντικατάσταση ολόκληρου του συστήματος φωτισμού του Πάρκου Σιδηροδρόμων. Η υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο και η έναρξη των εργασιών θα γίνουν στο προσεχές διάστημα.

Τέλος, ο δήμος ενημερώνει ότι τις τελευταίες ημέρες έγινε ουσιαστικός και σε βάθος καθαρισμός και περιποίηση του πάρκου, που περιελάμβανε κλαδέματα, καθαρισμό από φύλλα και διάφορα αντικείμενα και γενική τακτοποίηση. Ο καθαρισμός έγινε από συνεργείο 10 ατόμων - συμβασιούχων του Δασαρχείου Καλαμάτας, στο πλαίσιο προγραμματικής σύμβασης.