Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2019 17:13

Τον Φεβρουάριο ανακοινώνει υποψήφιους ο Λάσκαρης

 

Τον Φεβρουάριο ανακοινώνει υποψήφιους ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσσήνης Γιάννης Λάσκαρης, επικεφαλής του συνδυασμού “Επανεκκίνηση Δήμου Μεσσήνης”, όπως γνωστοποίησε με σχετική ανακοίνωσή του.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι η κατάρτιση του ψηφοδελτίου από τη συντονιστική ομάδα του συνδυασμού βρίσκεται στην τελική της φάση.

Στο μεταξύ, την Κυριακή ο Γ. Λάσκαρης είχε συναντήσεις με νέους στη Μεσσήνη, ανοίγοντας έτσι τον κύκλο των επαφών του με τη νεολαία του δήμου. Οπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, “η αρχή έγινε σε κατάστημα εστίασης της Μεσσήνης” και στη διάρκεια της συνάντησης “ακούστηκαν με προσοχή οι απόψεις νέων ανθρώπων της πόλης για θέματα επιχειρηματικότητας, προοπτικών της πόλης και την εφαρμογή καινοτόμων λύσεων για την καλυτέρευση της καθημερινότητας, όπως αυτό της ανταποδοτικής ανακύκλωσης και της γραμμής πολίτη. Εντονο ενδιαφέρον παρουσίασαν οι απόψεις για θέματα που αφορούν την παραβατικότητα, χωρίς ακραίες τοποθετήσεις, καθώς καταγράφηκαν προτάσεις που μπορούν να συμβάλουν άμεσα στην επίλυσή της”.