Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019 17:33

Μάκαρης για τραυματισμό αθλητή στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Μάκαρης για τραυματισμό αθλητή στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας

Ανακοίνωση με αφορμή τον τραυματισμό ενός ακόμα αθλητή σε αγωνιστικό δημοτικό χώρο εξέδωσε ο συνδυασμός “Ανοιχτός Δήμος - Ενεργοί Πολίτες” του υποψήφιου δημάρχου Μανώλη Μάκαρη.

«Χωρίς καμία διάθεση προεκλογικής εκμετάλλευσης, θα πρέπει να σημειώσουμε εδώ και μια 5ετία, κατ’ επανάληψη, ως παράταξη έχουμε φέρει στο Δημοτικό Συμβούλιο την κακή και επικίνδυνη κατάσταση των δημοτικών αγωνιστικών χώρων. Ακόμα και σήμερα νέες κατασκευές, όπως του ποδοσφαιρικού γηπέδου Παλαιών Σφαγείων, έχουν επικίνδυνες τεχνικές ατέλειες, όπου και παρατηρούνται συχνοί τραυματισμοί των αθλουμένων» αναφέρει η ανακοίνωση και συνεχίζει:

«Ο διευθυντής των Τεχνικών Υπηρεσιών θα έπρεπε αυτές τις εύκολα επιδιορθώσιμες βλάβες που όμως έχουν σχέση με την ασφάλεια των αθλούμενων να τις έχει αποκαταστήσει σε επείγουσα βάση, χωρίς να περιμένει την εκτέλεση της εργολαβίας επισκευής του Δημοτικού Σταδίου, που χωρίς τις δικές μας παρεμβάσεις και πιέσεις, οι μελέτες επισκευής ακόμα θα ήταν στις σκέψεις των υπευθύνων.

Ευθύνη όμως υπάρχει και στους υπεύθυνους παράγοντες των σωματείων που χρησιμοποιούν τον στίβο του Δημοτικού Σταδίου.

Για την παράταξή μας και τον Μανώλη Μάκαρη, ο σεβασμός και η διαφύλαξη της υγείας των αθλουμένων είναι πρώτη προτεραιότητα».

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER