Σάββατο, 29 Ιουνίου 2019 18:11

Αμετάβλητες οι τιμές στην εμποροπανήγυρη Κυπαρισσίας

Αμετάβλητες παραμένουν οι τιμές για τη μίσθωση θέσεων στην ετήσια εμποροπανήγυρη της Κυπαρισσίας, όπως αποφασίστηκε χθες ομόφωνα από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας.

Ετσι οι τιμές θα έχουνε ως εξής:

α) Για τις θέσεις που βρίσκονται στα δύο οικοδομικά τετράγωνα της πλατείας Απόδημου Ελληνισμού και της πλατείας με το γκαζόν, καθώς και στο πεζοδρόμιο της οδού Κολοκοτρώνη, η τιμή καθορίζεται στα 72 ευρώ ανά τρέχον μέτρο.

β) Η τιμή στο πεζοδρόμιο της οδού Ναυαρίνου, ανατολικά και δυτικά, και της οδού Ελ. Βενιζέλου, βόρεια και νότια, καθορίζεται στα 72 ευρώ ανά τρέχον μέτρο.

γ) H τιμή στο πεζοδρόμιο της οδού Ευαγγελιστρίας, ανατολικά και δυτικά, καθορίζεται στα 63 ευρώ ανά τρέχον μέτρο.

δ) Η τιμή στο πεζοδρόμιο επί των δρόμων, καθώς και σε θέση εντός πλατείας, για τοποθέτηση ψησταριάς, καθορίζεται στα 103,50 ευρώ ανά τρέχον μέτρο.

Στην ίδια συνεδρίαση έγινε έγκριση του Πρακτικού ΙI ελέγχου των δικαιολογητικών του προσωρινού αναδόχου του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού «Κατασκευή τεχνικών έργων αντιπλημμυρικής προστασίας» που είναι ο Ιωάννης Αργυράκης. Επίσης, η έγκριση πρακτικού ΙΙ ελέγχου των δικαιολογητικών του προσωρινού αναδόχου του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού «Προμήθεια τροφίμων για τις ανάγκες των παιδικών σταθμών του Νομικού Προσώπου και φρέσκου γάλακτος για τις ανάγκες του εργατοτεχνικού προσωπικού του Δήμου Τριφυλίας 2019 – 2020», που είναι η εταιρεία «Π.Γ. Αλεξανδρόπουλος Ι.Κ.Ε.»

Τέλος να σημειώσουμε ότι η Οικονομική Επιτροπή του δήμου θα συνεδριάσει εκ νέου την ερχόμενη Τρίτη 2 Ιουλίου στις 12 το μεσημέρι, με μοναδικό θέμα την «Τροποποίηση προϋπολογισμού Δ. Τριφυλίας, οικ. έτους 2019 (εισήγηση προς το Δ.Σ.)».

 

Κ.Μπ.