Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019 18:51

Καφαντάρης για το δρόμο Καλαμάτα – Μεθώνη

Γράφτηκε από την
Καφαντάρης για το δρόμο Καλαμάτα – Μεθώνη

Την άμεση σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου Πύλου - Νέστορος, με μοναδικό θέμα “την πορεία υλοποίησης του έργου της αναβάθμισης του οδικού άξονα Καλαμάτας - Πύλου - Μεθώνης”, παρουσία των μελών των τοπικών συμβουλίων, των φορέων του δήμου, των επαγγελματιών και επιχειρήσεων της περιοχής, ζητεί από το δήμαρχο Παναγιώτη Καρβέλα ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Δημήτρης Καφαντάρης.

Στο έγγραφο αίτημα που υπογράφουν όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξής του “Δύναμη Ελπίδας”, επισημαίνει ότι “ο σκοπός της συνεδρίασης είναι να χαράξουμε κοινή πορεία, προκειμένου να ξεπεραστούν τυχόν εμπόδια και να προχωρήσει η γρήγορη υλοποίηση του έργου”.

Στο ίδιο κείμενο ο κ. Καφαντάρης αναφέρει πως “το τελευταίο χρονικό διάστημα υπάρχει έντονη συζήτηση, αλλά και μεγάλη δημοσιότητα για την πορεία υλοποίησης του έργου αναβάθμισης του εθνικού δρόμου Καλαμάτα - Ριζόμυλος - Πύλος - Μεθώνη. Οπως είναι γνωστό, το συγκεκριμένο έργο εδώ και αρκετά χρόνια είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος ολόκληρης της Μεσσηνίας, ένα έργο που αποτελεί όραμα δεκαετιών για τους συνδημότες μας και συνδέεται άρρηκτα με την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής μας, λόγω της μεγάλης προστιθέμενης αξίας που θα δώσει στον τόπο μας, ένα έργο που πρωτίστως ενδιαφέρει τον Δήμο Πύλου - Νέστορος. Πρόσφατα δημοσιεύματα με πληροφορίες που διαχέονται, αναφέρουν ότι το έργο βρίσκεται "κολλημένο" στη γραφειοκρατία”.

Το έγγραφο αίτημα του Δ. Καφαντάρη συνυπογράφουν οι σύμβουλοι Πελαγία Λευτάκη, Νίκος Κωνσταντόπουλος, Αγγελος Μπίζος, Εφη Σπυροπούλου, Περικλής Κοντογόνης, Γιάννης Σαρδέλης, Νίκος Βάγγαλης, Νίκος Γιαννακόπουλος, Γιώργος Μπαχούμας.


NEWSLETTER