Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2019 17:10

Συζητούν για κατασκήνωση παιδιών στην Μπούκα

Γράφτηκε από την
Συζητούν για κατασκήνωση παιδιών στην Μπούκα

Θέματα που απασχολούν τις τρίτεκνες οικογένειες κυριάρχησαν στη χθεσινή συνάντηση στο Δημαρχείο Μεσσήνης, του δημάρχου Γιώργου Αθανασόπουλου με τον πρόεδρο του Συλλόγου Τριτέκνων Μεσσηνίας Χρήστο Κορομηλά και την αντιπρόεδρο Καλλιόπη Αργυροπούλου.

Σε δήλωσή του ο κ. Αθανασόπουλος ανέφερε ότι ο δήμος διερευνά τη δυνατότητα δημιουργίας μίας καλοκαιρινής κατασκήνωσης στην παραλία της Μπούκας για τα παιδιά των πολυμελών οικογενειών.

Ο δήμαρχος συνεχάρη το σύλλογο για την πλούσια κοινωνική του δράση και διαβεβαίωσε τον κ. Κορομηλά και την κ. Αργυροπούλου πως συμμερίζεται την αγωνία τους για την υπογεννητικότητα, η οποία αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα της χώρας και ότι στηρίζει τα αιτήματα του συλλόγου, τα οποία έχουν πάντα ως στόχο την ενίσχυση των οικογενειών. Επίσης, ο κ. Κορομηλάς ενημέρωσε τον κ. Αθανασόπουλο για τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες του συλλόγου.

Ο δήμαρχος Μεσσήνης μετά τη συνάντηση δήλωσε: “Ακούμε τα ζητήματα που απασχολούν τη σημερινή οικογένεια πάντα με ενδιαφέρον και στηρίζουμε όλες τις δράσεις που ενισχύουν και ανακουφίζουν τις τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες. Το έργο του Συλλόγου Τριτέκνων Μεσσηνίας είναι εξαιρετικά σημαντικό και στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μας θα προωθήσουμε κάθε πρωτοβουλία που στοχεύει στη βελτίωση της ζωής των ζευγαριών που θέλουν να δημιουργήσουν μια όμορφη μεγάλη οικογένεια. Προς αυτήν την κατεύθυνση αποφασίσαμε εκτός της έκπτωσης τελών που απολαμβάνουν τα μέλη του συλλόγου στον Δήμο Μεσσήνης, να αναζητήσουμε και άλλους τρόπους συνεργασίας. Ηδη διερευνούμε τη δυνατότητα δημιουργίας μίας καλοκαιρινής κατασκήνωσης στην παραλία της Μπούκας για τα παιδιά των πολυμελών οικογενειών. Επίσης, θα προχωρήσουμε σε συντονισμένες ενέργειες, προκειμένου να ικανοποιηθεί το πάγιο αίτημα των τριτέκνων για μειωμένο εισιτήριο μετακίνησης στα εσωτερικά δρομολόγια του ΚΤΕΛ Μεσσηνίας”.


NEWSLETTER